Annonce
Sport

Napoli-træner kalder spil for pinligt og sjæleløst

Alberto Lingria/Reuters
Gennaro Gattuso mener, at hans Napoli-hold lørdag ramte bunden med 0-2-nederlaget til Fiorentina.

Pinligt, sjæleløst og ikke værd at kigge på.

Det er nogle af de vendinger, som Napolis træner Gennaro Gattuso bruger om sit holds præstation efter lørdagens 0-2 nederlag mod Fiorentina.

Med nederlaget indfinder Napoli sig midt i Serie A-tabellen med 24 point.

Dermed er der for sidste års nummer to i den italienske liga langt op til toppen, hvor Juventus fører med 48 point.

- Vi er nødt til at undskylde over for vores fans og byen, det var en pinlig performance. Vores spil var ikke værd at kigge på.

- Vi ramte bunden, og vi bliver nød til at forstå, hvad vi bevæger os hen imod. Vi er et hold uden sjæl, siger han ifølge nyhedsbureauet AFP.

Gattuso overtog trænersædet i den italienske traditionsklub i december.

Efter en turbulent tid i klubben og svigtende resultater i ligaen blev den daværende træner Carlo Ancelotti fyret.

Men efter Gattusos tilgang er det ikke lykkedes at vende resultaterne for den kriseramte klub. I klubbens seneste fem Serie A-kampe, hvor Gattuso har stået i spidsen, er det blot blevet til en enkelt sejr.

- Vi bliver nødt til at se hinanden i øjnene, stå sammen, afreagere og kigge efter løsninger. Det, vi gør nu, er ikke nok, siger han.

Træneren tilføjer, at holdet drager på træningsophold for at få fuld fokus på torsdagens pokalkamp mod Lazio og næste weekends Serie A-kamp mod Juventus.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Brandvæsenet måtte rykke ud: Brand i lade

Leder For abonnenter

Trods corona tæt på danskerne: Der er ingen grund til at gå i panik

Endnu er ingen danskere diagnosticeret med coronavirus, men lægernes vurdering er, at det kun er et spørgsmål om tid. Det er derfor sandsynligt, at OUH som et af de seks danske modtagehospitaler snart tager imod en eller flere patienter, der er smittet med coronavirus. Det vil være en nyhed, som både fynske og landsdækkende medier vil bringe, og nyheden vil uden tvivl øge nervøsiteten og bekymringen hos mange danskere. Men er der reel grund til at være bekymret, hvis forudsigelserne om smittede danskere holder stik? Ikke ifølge læger med speciale i infektionssydomme - hvis man vel at mærke følger lægernes råd om hygiejne og omgang med andre mennesker. Og disse lægelige anvisninger kan man finde snart sagt alle steder, både på nettet og i de trykte medier. Et ekstra middel til at dæmpe nervøsiteten kan være at få nogle proportioner om sygdommen på plads. Fra Hubei-provinsen i Kina har coronavirus bredt sig til Iran og en række europæiske lande. Værst ramt i Europa er det nordlige Italien med over 300 smittede og 11 dødsfald. Det er slemt og trist, og sundhedsmyndighederne skal ønskes held og lykke med at inddæmme sygdommen. Men over for det og overført til hjemlige forhold står imidlertid, at der i vinteren 2017-2018 døde 1644 danskere af influenza. Med andre ord har især ældre, svækkede mennesker mangefold større grund til at frygte en vinterinfluenza end coronaen. De kinesiske tal for smittede og døde af sygdommen kan forekomme voldsomme, men dels er Kina som bekendt et stort land med et enormt indbyggertal, dels er det et faktum, at den generelle hygiejne i Kina ikke er på europæisk niveau. Desuden kan man have tillid til, at det danske sundhedsvæsen er gearet til at håndtere situationen, ligesom man kan stole på informationerne. Coronavirus skal bekæmpes på tværs af landegrænser, og de begrænsninger, som er en del af bekæmpelsen, må folk tage i stiv arm. Der er grund til fornuftig adfærd efter fagkundskabens vejledninger. Men der er ingen grund til panik.

Fyn

Trods corona: 650 efterskoleelever fra Oure på vej ud i verden

Odense For abonnenter

Tidligere overlæge fra OUH efter dødsfald på Havebæk: Forbryderisk ikke at reagere

Annonce