Annonce
Odense

Nabo skræmte tyve på flugt

I nogle boligområder skiltes der ligefrem med nabohjælp. I Odense er der et frisk eksempel på, at naboer kan være med til at stoppe indbrud. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

En beboer i Volderslevhaven i det sydlige Odense kan glæde sig over, at naboen tirsdag aften have et øje på vedkommendes hjem. For på et tidspunkt mellem klokken 18.20 og 21.50 opdagede naboen pludselig, at der i mørket var lys ved huset. Lyset kom fra to ukendte mænd, der med lommelygter i hånden og formentlig en form for værktøj forsøgte at bryde en terrassedør op til en dagligstue. Det fik naboen til at gå ud og råbe af de to mænd, der ret hurtigt tog flugten i en mindre nyere blå bil.

Naboen var ikke i stand til at give et nærmere signalement af gerningsmændene og faktisk blev indbrudsforsøget først anmeldt til politiet onsdag formiddag ved 10-tiden. Det fremgår af Fyns Politis døgnrapport. Takket være den vakse nabo nåede tyvene aldrig at stjæle noget. Og gode naboer er generelt langt den bedste måde man kan sikre sit hjem på. For jo større risikoen er for at blive opdaget - jo mere holder tyvene sig fra et område. (oms)

Annonce
Annonce
OB

Michelsen efter nederlag: - Det var fortjent

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mad og drikke

Frankrig, vi ses igen

OB

Kampen minut for minut: OB tabte til Randers i den første kamp om Europa League-kvalifikation

Annonce