Annonce
forside

Nabo kræver dementi af påstand på skilt

Annonce

SVENDBORG: - Vi er én familie ud af vejens 114 og har et godt og hyggeligt indbyrdes forhold - undtagen til en person: Bent Walther Steen, der flere gange har forsøgt at lægge sig ud med naboer, nu altså også med os.

Sådan forklarer Finn Hjortshøj Bach, Stenbukken 67, Svendborg, at han nu går rettens vej for at standse et målrettet personangreb mod sig.

Kender ikke træerne

Siden foråret har et kæmpeskilt opstillet i Bent Walther Steens have hængt Finn H. Bach ud som ophavsmand til ødelæggelse af et stort antal træer og buske.

"Hvem taler om dårlige naboer - 30 træer og buske dræbt af Finn Bach", står der på et tre-fire meter højt skilt.

- Jeg har ikke dræbt hverken træer eller buske og aner ikke, hvad det er for vækster, der henvises til, forsikrer Finn H. Bach.

Ved politiets mellemkomst har han forsøgt at få skiltet pillet ned, men det er ikke lykkedes - derfor har han nu indbragt sagen for domstolen med krav om offentligt dementi af skiltets påstand.

En familie i samme kvarter har taget et lignende skridt. Deres husnummer står på et andet skilt og med tilsvarende påstand.

- Det er uforståeligt, at Bent Walther Steen på et helt forkert grundlag vil lægge sig ud med os og dermed afskære sig fra vejens i øvrigt helt igennem gode fællesskab, undrer Finn H. Bach sig.

Med sin familie har han i en lang årrække boet på stedet uden problemer. Nu ser han med forventning frem til retsmødet, der er berammet til mandag den 5. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Roya og Kefa kæmper imod social kontrol: - Vi skal gøre kvinderne stærke nok til at afvise imamerne

Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Odense

25-årig varetægtsfængslet: Sigtet for medvirken til drab og drabsforsøg i Egeparken

Odense

Ekspert i islamisk jura og imamer: - Magten ligger ikke hos de islamiske autoriteter og de religiøse råd

Annonce