Annonce
Middelfart

Nørre Aaby-firma er skarp til fundering

Det er minigraveren, som lægger muskler til, når stolperne skal skrues ned i jorden. Privatfoto

Uretek, der er beliggende i Nørre Aaby, har sikret 350 meter gangbro i Fosdalen ved Jammerbugten i Nordjylland med specielle skruepæle.

Annonce

Nørre Aaby: Uretek i Nørre Aaby har specialiseret sig i fundering ved hjælp af screwfast skruepæle, som skrues ned i jorden som kæmpemæssige metalskruer - og den specialviden har virksomheden netop haft brug for i Nordjylland, hvor Uretek mere præcist har haft æren af at udføre en funderingsopgave i Fosdalen ved Jammerbugten, hvor en 350 meter gangbro skulle funderes.

Det skete ved hjælp af et antal rustfrie stålpæle. Ovenpå ligger en flunkende ny gangbro, en såkaldt boardwalk, som sikrer komfortabel færdsel på cirka 350 meter af de 900 meter sti gennem Fosdalen.

- Det har været meget anderledes og udfordrende at fundere gangbroerne i Fosdalen, end vi er vant til, når vi laver projekter med ScrewFast. Vi er jo vant til plane byggepladser og fru Jensens baghave, når vi funderer med skruepælene, fortæller projektleder Morten G. Havndrup hos Uretek.

Screwfast skruepæle kan forlænges med ekstra stykker efter behov, så en skruepæl aldrig er hverken for lang eller for kort. Og "skruetrækkeren" i form af en minigravemaskine stopper først med at skrue, når pælen har solidt fat i undergrunden. pcb

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Ambitioner for kunsten, ja tak

Danmark For abonnenter

Rasmus Paludan har fundet nyt hul i lovgivningen: Sætter 200 kroner på højkant til underskrivere af vælgererklæringer

CORONAVIRUS

Live: Corona aflyser uddannelsesbesøg for tusindvis af elever

Nyborg

Måtte købe køjesenge i Jysk: Nyborg Fængsel indlogerede udvisningsdømte på ufærdig afdeling i al hast

Annonce