Annonce
Svendborg Rabbits

Nøglespiller forlænger med Svendborg Rabbits

Sebastian Åris havde i snit 5,4 assister pr. kamp i den forgangne sæson, hvilket er Basketligaens næsthøjeste. Nu er han klar til endnu en sæson for Svendborg Rabbits. Foto: Michael Bager
Guarden Sebastian Åris har forlænget kontrakten med Svendborg Rabbits for den kommende sæson, men et udlandsophold kan komme på tale.

Basketball: En af de vigtige danske spillere hos Svendborg Rabbits, den 23-årige guard Sebastsian Åris, har forlænget kontrakten med den sydfynske basketligaklub for den kommende sæson.

Sebastian Åris, der er opvokset i Viborg og tidligere har spillet for Bakken Bears, kom for to sæsoner siden til Svendborg Rabbits, hvor han har udviklet sig til en bedre spiller med et større ansvar på banen.

Sebastian Åris har nu underskrevet en ny kontrakt for den kommende sæson, men der er mulighed for, at han i løbet af sommeren kan skifte til en udenlandsk klub, hvis det rigtige tilbud kommer.

Rabbits-direktør Troels Mortensen oplyser, at der ligger en option på udlandet frem til 1. august.

- Udlandsopholdet kommer dog kun på tale, hvis den helt rigtige situation opstår, hvor økonomi og rolle på holdet samt den enkelte liga giver mening for Sebastian, oplyser Svendborg Rabbits i en pressemeddelelse.

Annonce

Stort fighterhjerte

Cheftræner Lukas Varga glæder sig over at have Sebastian Åris på holdkortet, da han betyder meget for Rabbits-mandskabet både på og uden for banen. Sebastian Åris har et stort fighterhjerte, og selv i en sæson, hvor skader drillede, kæmpede han bravt for holdet. I den forgangne sæson scorede han ni point pr. kamp og leverede 5,4 assister pr. kamp, hvilket var ligaens næsthøjeste snit.

- Rabbits er den klub, jeg på nuværende tidspunkt ønsker at spille for i Danmark. Jeg har været utrolig glad for mine første to år og den udvikling vi - og jeg selv - er gået igennem. Lukas Varga har tilføjet noget specielt til Rabbits, som jeg gerne vil være en del af og se, hvor langt det kan tage os. Han var derfor også blandt de største grunde til at blive. Derudover er Rabbits bare en klub med fantastisk fællesskab og støtte, derfor vil jeg gerne slutte af med at sige tak til alle, der har støttet, kommer til at støtte og bliver ved med at støtte, siger Sebastian Åris.

Svendborg Rabbits røg i år ud af kvartfinalerne efter en tæt serie mod Randers Cimbria.

Annonce
Forsiden netop nu
Assens

Klager over Assens Kommune: - De tilgodeser ikke vores søns behov

Fyn

Folketingspolitikere støtter flere tog på Vestfyn: Uld i mund om regningen

Annonce