Annonce
Håndbold

Nøglekampe for HC Odense

HC Odenses Andreas Madsen fyrer kanonen af mod Roskilde Håndbold i idrætshallen i søndags. Hjemmeholdet vandt opgøret 33-26. Foto: Michael Bager
Efter en tiltrængt sejr over Roskilde Håndbold i søndags venter der tre nøglekampe for HC Odense med den første hos Høj Elite, lørdag.
Annonce

HÅNDBOLD: Efter otte kampe uden sejr kunne HC Odense i mændenes 1. division endelig sætte to point ind på kontoen i søndags efter en arbejdssejr 33-26 på hjemmebane i Odense Idrætshal over bundholdet fra Roskilde.

- Det var en forløsning for os alle. Men specielt for spillerne, lyder det fra cheftræner Martin Hjortshøj.

Sejren kom på det helt rigtige tidspunkt for fynboerne. Der venter nemlig tre deciderede nøglekampe i træk for HC Odense. Lørdag skal Hjortshøj & Co. på besøg hos Høj Elite, der ligesom HC Odense har 14 point lige over rækkens bundfelt, og derefter skal fynboerne møde to decidere bundhold - FIF på udebane og TM Tønder Håndbold, der på ganske kort tid er røget fra ligaen til status bundhold i den næstbedste række, på hjemmebane.

I starten af sæsonen lammetævede Odense Håndbold netop Høj Elite hjemme med en sejr på 17 mål. Alligevel maner Hjorthøj til besindighed. Han siger:

- Vi spillede sæsonens bedste kamp. Alt lykkedes for os - intet lykkedes for Høj. Så Høj vil ganske givet også komme med masser af revanchelyst.

En af Høj's styrker er et ganske kompakt og stærkt forsvar 6-0.

HC Odense har fortsat målmand Loke Brasen og skytten Christoffer Werenberg ude med alvorlige fingerskader. Og de vender sandsynligvis ikke tilbage til holdet i januar.

- I det hele taget har vi været inde i en periode med mange skader. I mine to og et halvt år har vi ikke haft så mange uheld, som Martin Hjortshøj konkluderer.

Til gengæld har nye, unge spillere grebet chancen i fravær af bærende kræfter. Det gælder blandt andre den højrehåndede højreback, Lukus Risum, der scorede fem mål mod Roskilde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydfyn

Mand reddet op af Svendborg Havn

Sydfyn For abonnenter

Fire døde havørne på Tåsinge: Mulige forgiftninger undrer eksperter

GOG

GOG: Storsejr med panderynker

Annonce