Annonce
Odense Bulldogs

Nøglekamp for hundene bliver Odense Bulldogs' første i 23 dage: - Vi ved ikke præcis, hvor vi står endnu

Langt om længe ser det lysere ud for Odense Bulldogs, og for første gang i 23 dage, skal holdet i kamp for point. Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
Langt om længe kan Odense Bulldogs se frem til at kæmpe for point i Spar Nord Arena, når gæsterne fra Rødovre Mighty Bulls søndag indtager isen i et særdeles vigtigt opgør for begge hold.

ISHOCKEY: Efter 23 dage uden en kamp kan Odense Bulldogs igen indtage isen, i jagten for point til tabellen. Søndagens gæster er ligaens nummer ni Rødovre Mighty Bulls - og der bliver kamp om de tre point.

Som nummer ni i isligaen kæmper Rødovre for at hente point nok, så holdet kan blive en del af det eftertragtede slutspil - og hvis det skal blive en realitet med omkring to måneder tilbage af  grundspillet, så tæller hvert et point.

Omend er kampen ikke blot vigtig for Rødovre, for hos Bulldogs ses kampen som en nøglekamp.

Annonce

- Det er en kamp, hvor vi kan bringe os foran med 16 point - hvilket vil give god afstand til Rødovre. Samtidig vil det stadig være åbent, hvis vi taber, og derfor er det en meget vigtig kamp for os, fortæller administrerende direktør Ole Nielsen.

Selvom Rødovre Mighty Bulls ligger sidst i tabellen, hele 13 point efter Odense Bulldogs, så skal hundene være på vagt - for Rødovre startede 2022 med en sejr over Esbjerg Energy, som placerer sig som nummer fem i ligaen.

- Rødovre er et hold som kæmper hårdt for at komme tilbage, men samtidigt er de en sjov størrelse, da deres resultater er meget blandede, men efter trænerskiftet har det set godt ud, og der er ingen tvivl om, at det bliver en hård kamp, fortæller Ole Nielsen og tilføjer:

- Rødovres to første kæder, skal vi holde godt øje med, og vi skal virkelig tage os i agt. Dertil er der en masse ubekendte, nu hvor vi ikke har været i kamp længe, og nogle af vores spillere stadig ikke fysisk er på 100 procent - sagen er jo bare den, at vi ikke ved præcis, hvor vi står endnu.

Stillingen i ligaen er stadig tæt, og Odense Bulldogs placerer sig før kampen på ligaens syvendeplads med 39 point, et point over Herlev Eagles. Over Bulldogs er der to point op til Rungsted Seier Capital og 3,5 point op til Esbjerg Energy på femtepladsen.

Bulldogs-menu to-go

Selvom der længe har været tomt på tilskuerrækkerne, så er søndagens kamp Odense Bulldogs første i denne sæson uden publikum.

- Det er en anden oplevelse, og der skal ikke være nogen tvivl om, at vi kommer til at savne vores fans og sponsorer under kampen. Det er også noget andet, når der er så stille i hallen, for man kan høre alt, også spillerne imellem, fortæller Ole Nielsen.

Trods tomme pladser kan de mange fans, stadig få en rigtig Bulldogs-oplevelse hjemmefra.

Klubben har i hvert fald, sammen med Cafe Glatis sørget for, at der kan bestilles en Bulldogsmenu to-go, som kan hentes inden kampen. Menuen består af fire iskolde fadøl samt to sprøde ribben-sandwich, som kan den nydes hjemme foran fjernsynet, mens kampen ruller over skærmen på TV2Play.

Odense Bulldogs mod Rødovre Mighty Bulls sættes i gang søndag klokken 15.00.

Annonce

Mest læste

Assens For abonnenter

Efter stormøde om spyt, hærværk og trusler skal forældre på banen: - Vi skal passe på med ikke at stigmatisere nogen

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Nedbryderfirma fyret for anden gang efter ny asbest-afsløring: - Vi har fået en garanti for, at BR Miljøtech ikke længere vil være på byggepladsen

Erhverv For abonnenter

Svin med betændte klove blev transporteret af fynsk vognmand - en fik revet trynen revet af: - Det er kun toppen af isbjerget

Odense

I Byen Odense: Specialbutik genåbner i nyt lokale, stor kæde rykker deres butik ud af gågaden, og Madklubben åbner to nye restauranter

GOG For abonnenter

Uimodståelig Mathias Gidsel tilbage - og GOG viser sig som seriøs DM-kandidat

Eccos overskud skrumper midt i russiske stormvejr: Krigen får negative konsekvenser for skogigantens økonomi i 2022

Kerteminde

Ny drejning i byggeskandale: Byggebrødre med ejendomme på Fyn undersøges af politiet

Kerteminde For abonnenter

De synger stadigvæk ikke 'vi går aldrig hjem' på Den Røde: Regina kæmper dog videre trods nyt afslag

Kritikken hagler ned over omstridt virksomhed, men esbjergenserne boykotter ikke: - Folk har måske en mening, men de går oftest ud med en kasse under armen alligevel

Live Sport For abonnenter

Se matchen her: Holsted Tigers tog imod Esbjerg Vikings

Cirkusrevy uden Ulf og Lisbet: Velsmurt underholdning, men ingen latterkramper

Nordfyn

Ukrainsk ambassadør på fynsk besøg: - Det gav dem en tryghed og en forståelse

Middelfart For abonnenter

Ægtepar vil kæmpe mod stor solcellepark: - Jeg har ikke bosat mig på landet for at se på solceller

OB

Bo Henriksen har noteret sig Hans Christian Bernats fejl og vil søge at udnytte det i pokalfinalen

Annonce