Annonce
Odense

Næverne sad løst i Odense

Politiet måtte anholde en beruset gæst på Slotskroen mandag aften, efter at vedkommende havde slået en kvindelig bartender. Genrefoto: Johan Gadegaard
To gange med få timers mellemrum måtte politiet rykke ud til voldssager i området omkring Nørregade.
Annonce

Centrum: Næverne sad i den grad løst i centrum, hvor politiet to gange måtte rykke ud til voldelige overfald mandag eftermiddag og aften i området omkring Nørregade. Det startede på Skulkenborg, hvor en misbruger blev overdænget med flere slag fra en ukendt gerningsmand.

Ifølge anmeldelsen til politiet var det uenighed om en narkogæld, der førte til det voldelige overfald. Ofret fik både rifter og flænger i ansigtet og et blodunderløbet venstre øje efter de mange slag.

Det er dog næppe sandsynligt, at politiet i den sag finder frem til en gerningsmand. For når det kommer til narkogæld, så plejer ofrene ikke at sladre. Den slags får nærmere gælden til at stige og volden til at eskalere.

Til gengæld så ligner en voldssag fra Nørregade lidt mere en hurtigt ekspeditionssag for politiet, der klokken 18.44 måtte rykke ud til Slotskroen. Her var en mandlig gæst så beruset, at han til sidst skulle smides ud fra værthuset. Det blev han dog så utilfreds med, at han i forbindelse med episoden slog en kvindelig bartender i hovedet.

Et vidne på værtshuset holdt manden tilbage, indtil politiet kunne nå frem. De anholdt ham og tog ham med på politigården til afhøring. Han blev senere løsladt, men kan se frem til at skulle en tur i retten.

Som udgangspunkt straffes selv et mindre voldeligt overfald med 30 dages ubetinget fængsel, og når det kommer til sager om vold, ekspederes de hurtigere end man andre typer kriminalitet gennem retssystemet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Snørklet vej til livreddende stik: 99-årige Gerda og Asta på 102 har meget svært ved at få bestilt tid til Covid-19 vaccine

Middelfart

Online hjælp til angst- og depressionsramte ledige i Middelfart Kommune: - I stedet for at sende borgere på førtidspension, skal vi forebygge

Sport

Kaninerne skal have slikket såret

Coronavirus

Live:  Første plejehjemsbeboere får andet skud coronavaccine søndag

Erhverv For abonnenter

Daniel satsede alt på it-drøm: Fynsk it-firma solgt for stort trecifret millionbeløb

Annonce