Annonce
Middelfart

Næste ledige tid er om fire uger: Borgerservice kæmper for at følge med

Der er travlhed på Middelfart Rådhus, hvor borgerservice kæmper for at følge med de mange efterspørgsler. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Borgerservice har været nødt til at ansætte yderligere to medarbejdere for at kunne følge med.

Middelfart: Er man en af dem, der lige har opdaget, at passet er udløbet og sommerferien venter rundt om hjørnet, skal man væbne sig med tålmodighed, hvis man skal have lavet nyt pas i Middelfart Kommune.

Lige nu er der nemlig ikke en ledig tid til ekspedition før den 7. juni. Det fortæller arbejdsmarkedschef i Middelfart Kommune, Jeanette Johansen.

- Det er højsæson for at få lavet pas lige nu, men samtidig skal folk også flyttes fra Nem-id til Mit-id, og der skal være folkeafstemning om forsvarsforbeholdet, hvilket lægger et yderligere pres på borgerservice i den her tid.

Annonce

Derfor har man i borgerservice valgt at ansætte yderligere to medarbejdere midlertidigt, ligesom man har åbnet tre betjeningsborde mere for at kunne hjælpe de mange borgere, der dagligt henvender sig.

Det er vores måde at forsøge at skabe lidt fleksibilitet, så jeg håber, der kommer til at være noget aktivitet i de dage, så vi kan lette presset fra hverdagen lidt.

Jeanette Johasen, arbejdsmarkedschef

Men opfordringen fra arbejdsmarkedschefen lyder dog fortsat, at det er vigtigt, at folk hjemmefra sørger for at booke en tid, før de kommer ind til borgerservice.

- Det er ikke, fordi jeg ikke anerkender, at ventetid på borgerservice er uhensigtsmæssigt, for det er det. Men ligesom man bestiller tid til frisøren eller tandlægen i god tid, så har vi også brug for, at man bestiller tid til borgerservice i god tid. Men vi er opmærksomme på, at det er en udfordring. Og derfor forsøger vi at være så fleksible som muligt.

Ekstra åbent

For at komme noget af puklen til livs, har borgerservice valgt at holde åbent fire dage i maj, hvor der normalt ikke er åbent. Det drejer sig om lørdag den 14. maj og lørdag den 21. maj fra 10-12, fredag den 27. maj fra 10-13 samt lørdag den 28. maj fra 9-16.

Her er det muligt både at bestille og afhente sit pas uden at have bestilt tid i forvejen, som man ellers skal i hverdagen.

Og derfor håber Jeanette Johansen også, at borgerne i Middelfart vil benytte sig af den mulighed.

- Det er vores måde at forsøge at skabe lidt fleksibilitet, så jeg håber, der kommer til at være noget aktivitet i de dage, så vi kan lette presset fra hverdagen lidt.

Jeanette Johansen gør dog opmærksom på, at det altid er muligt at få lavet et nødpas ved borgerservice, hvis der skulle være enkelte, der først ugen op til deres ferie opdager, passet er udløbet.

Annonce
Nyborg For abonnenter

Erhvervschef siger op seks uger før Tour de France: - Der er truffet en række beslutninger, som gør, at jeg ikke længere kan se mig selv som en del af Nyborg Kommune

Danmark

Mandagens coronatal: 570 er testet positive siden i går

Annonce
Annonce
Annonce
Odense For abonnenter

Hård kritik af plejehjem: - Når personalet ikke har styr på det helt basale, er det meget farligt for alle, der bor der

Erhverv For abonnenter

Lensbaronens datter i tårevædet tale: Valdemars Slot er færdig som museum - der er intet at vise frem

Faaborg-Midtfyn

Noget var galt i lille Matheos barnevogn: - Det er simpelthen så bizart, og det gør mig utryg

Kultur For abonnenter

Kunstner bruger sin nøgne krop til at fortælle kontroversiel historie: - Det skete ofte, at danske mænd gjorde en grønlandsk kvinde gravid

Nogle shopper Bitcoins til spotpris, mens andre ser starten på enden: Derfor er der kaos i kryptoverdenen

Odense

Våbenlager på værtshus: 93 års fængsel til fynske narko- og våbenhandlere

Navne For abonnenter

Dødsfald: Det er slut med "Hej Schmidt'er. Hvordan går det?" Arne har gået sin sidste tur med Frieda Maria og rollatoren

Ægtepars salg eksploderer efter økonomisk mavepuster: - For det meste kan vi samarbejde

Middelfart

Kendt bagermester forudser vulkanudbrud: Er blevet officiel leverandør af romkugler til Tour de France

Vi mistede to personer, da Sidney Lee døde. Den ene var danmarkskendt realitystjerne med 'ekstra cheese'. Den anden lærte vi aldrig at kende

Odense

Se før- og nu billederne: Sådan har letbanen forandret Odense

Odense Håndbold For abonnenter

Før gyseren i DM-semifinalen i Ikast - Odense Håndbold holder kortene tæt ind til de orange trøjer

Erhverv

Vestfynsk vækstkomet køber mere jord: Fremrykker byggeri til trecifret millionbeløb

Annonce