Annonce
Sport

Næsby nærmer sig målet om divisionsfodbold

Kasper Høst lavede, hvad træneren kom til at kalde et "verdensklasse-mål". Foto: Ole Nielsen.
Næsby-træner kaldte Kasper Høsts sejrsmål mod Holstebro lige før pausen for "verdensklasse".

Fodbold: Næsby Boldklub nærmer sig fastholdelse af divisionsfodbold også fra den kommende sæson.

Efter fem kampe uden nederlag er Næsby efter 1-0-sejren hjemme foran 153 sultne tilskuere på Stærehusvej mod Holstebro fem point foran stregen, der er afgørende for 2. divisionsfodbold efter sommer.

- Vi håber, vi kan blive ved at høste point også i de sidste fem kampe. Holstebro blev akkurat så svær og bøvlet en kamp, fordi jyderne er godt organiseret og afklaret. De var svære at lokke frem og dermed at åbne, sagde træner Kristoffer Johannsen efter sejren.

Annonce

Omvendt havde Rasmus Lund i Næsby-buret ikke en eneste redning og efter kampen var Holstebro definitivt rykket ned i Danmarksserien.

- Gæsterne havde vel en enkelt mulighed på et hovedstød men ellers ikke meget andet.

- Heldigvis fik vi scoret lige før pausen. Kasper Høst trak end i banen fra venstre side og lagde bolden flot over i det lange hjørne. Træneren var så glad for målet, at han kom til at kalde det for verdensklasse, skæmtede Kristoffer Johannsen efter kampen.

- Det var en god dag og dejligt med tilskuere. Det er lang tid siden, at vi har oplevet det. Mennesker og lørdag på stadion hører sammen, sagde Næsby-træneren.

Alexander Molberg gik ud med et vrid i knæet, men ellers var der kun slagskader at berette om inden Næsby næste weekend skal til Brabrand.

Dalum på jagt

Dalum IF kan i udekampen søndag mod Holbæk stort set sikre sig en ny sæson i 2. division.

Holbæk er uden den karantæneramte eks-Superligaspiller Jeppe Ilælum, mens Dalum på den konto savner Fiton Durguti og Frederik Humlegaard. Til gengæld har Dalum formstærke August Nielsen tilbage efter han sad over med karantæne i lørdags mod SFB-Oure.Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke til salg: Olav de Linde-direktør afviser grundejerforenings købstilbud af omstridt areal ved Åløkkeskoven

Annonce