Annonce
Fodbold

Næsby henter tidligere spiller tilbage

Her ses Lasse Plato for godt to år siden, da han tacklede den daværende Marienlyst-spiller, Jonas Hansen. I dag er hverken Plato eller Hansen tilknyttet Marienlyst. Foto: Yilmaz Polat
Efter at være rykket op i 2. division igen, har Næsby valgt at hente Lasse Plato tilbage, der for halvandet år siden forlod klubben.

FODBOLD: Næsby er et 2. divisionshold igen, og med den nye status er der også kommet nye forstærkninger ind blandt klubbens spillere.

Det nye skud på stammen er en gammel kending, som, klubben forventer, kan forstærke holdets baglinje, når holdet skal op imod den hårdere modstand, der hører sig til i 2. division sammenlignent med Danmarksserien, hvor Næsby inden oprykningen spillede.

22-årige Lasse Plato spillede tidligere i Næsby Boldklub, men for halvandet år siden forlod han klubben til fordel for de nærtliggende konkurrenter fra Marienlyst.

Men nu vender backen tilbage til Næsby, hvor man ikke er i tvivl om at Lasse Plato kan gøre en stor forskel for sin nye og gamle klub.

- Lasse har vist, at han har kvaliteterne til divisionsfodbold, og i Næsby er vi glade for at få ham tilbage i den blå trøje, siger sportschef Jonas Melchior Hansen til Næsby Boldklubs hjemmeside.

Man regner heller ikke med, at forstærkningen fra Plato kun kommer til at hjælpe Næsby, men også spilleren selv.

- Lasse Plato kan udvikle sig yderligere under Kristoffer Johannsens vinger - samtidig med at vi ved, at han har niveauet til vores hold, forklarer Jonas Melchior Hansen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Utroværdig optræden af to Venstre-folk

Hvis man vil være en troværdig politiker, skal man gøre mere end at udstede nogle hastige løfter for at tækkes pressen og vælgerne. Man skal også sikre sig, at de løfter, man udsteder, bliver omsat til faktisk, praktisk virkelighed. Derfor er der grundlag for at se endog ganske kritisk på to Venstre-politikere, Bo Libergren og Herdis Hanghøi, og deres optræden i en konkret sag fra Faaborg-Midtfyn Kommune. Sagen, som er blevet beskrevet i avisen flere gange, senest i mandagsavisen, handler om en ung kvinde, der lider af muskelsvind. Kvinden havde allerede for et halvt år siden et hjælpemiddel, et såkaldt vippeleje, der var så nedslidt, at det kun var delvist funktionsdygtigt, hvilket i længden kan blive invaliderende for kvinden. Imidlertid var kommunen og regionen endt i en strid om, hvem der skulle betale de cirka 30.000 kroner, som et nyt vippeleje koster - selvom loven fastslår, at kvinden burde have haft sit hjælpemiddel uden yderligere diskussion. Det var en pinlig sag for både Faaborg-Midtfyn Kommune og for Region Syddanmark, og derfor lovede både Bo Libergren og Herdis Hanghøi, at de ville sørge for, at den 21-årige Mai-Britt Knudsen fik et nyt vippeleje, så hun også fremover kan træne sine muskler og dermed stå på sine egne ben. Det er imidlertid ikke sket. Og derfor fremstår begge Venstre-folks løfter som utroværdige. Det var godt, at de to Venstre-folk i sin tid var så hurtige til at kræve handling, for det viser, at de to engagerer sig oprigtigt i borgernes problemer. Det er til gengæld virkelig skidt, at Mai-Britt Knudsen ikke har fået sit hjælpemiddel nu, hvor der er gået et halvt år. I Danmark har vi gennemgående dygtige og sanddru politikere, som er langt mere ordholdende, end man kan få indtryk af, når man følger den offentlige debat, ikke mindst debatten på de sociale medier. Derfor vil det være klogt, at Libergren og Hanghøi får løst sagen. Altså: Løst den rigtigt. Og ikke blot løst den ved at afgive endnu et løfte. Alt andet vil være utroværdigt.

Faaborg-Midtfyn

Dommer fra arkitektkonkurrence står fast i forsvar af omstridt faaborg-bygning: Helios pirrer mine sanser

Annonce