Annonce
Sport

Næsby fik opmuntring i Roskilde, Dalum tabte - mens Middelfart lever endnu

Næsbys topsolide midterforsvarer Kasper Dreyer var med til at hente det ene point med hjem fra FC Roskilde og kunne nok leve med det gule kort efter en halv time. Her ses Dreyer i aktion i et lokalopgør i sidste sæson mod Middelfart i rød udebanedragt. Foto: Birgitte Carol Heiberg
Dalum tabte i Lyseng i 3. division, mens Middelfart efter Brabrand-nederlag stadig har en fair chance for at undgå nedrykning fra 2. division.

FODBOLD: Næsby Boldklub spiller i foråret for både udvikling af holdet og naturligvis for at få den højest mulige placering, og begge mål blev i den grad opfyldt i udekampen mod det hidtil suveræne tophold FC Roskilde, som blev aftvunget en uafgjort kamp på 2-2 - i 3. division.FAA 2000 har kniven for struben i 2. divisions nedrykningsspil, men lørdag stod de for presset, da de slog konkurrenterne fra Brabrand IF, og dermed har de kun tre point op til overlevelse.

FC Roskilde har de seneste uger afgivet noget af det voldsomme forspring og ligger med seks runder tilbage nu "kun" med otte points forspring til VSK Aarhus, der på tredjepladsen er lige under oprykningsstregen.

FA 2000 har haft en forfærdelig sæson i 2. division, og derfor kæmper de for livet i nedrykningsspillet, hvor de inden lørdags kamp var placeret helt i bunden med seks point op.

Annonce

Kasper Høst bragte midt i første halvleg gæsterne foran 1-0, men Roskilde kom med to mål tilbage i sejrsposition, inden angrebstanken Elias Lamnaouar kort før tid udlignede for Næsby mod et hjemmeholdet, der blev fulgt af 433 tilskuere.

FC Roskilde har i Monday Etim og Valdemar Schousboe en frygtet angrebsduo, men de var ikke på den berømte scoringstavle denne lørdag.

Dalums nederlag

Dalum IF, der inden weekenden havde sat fjerdepladsen som nyt mål for at sikre motivationen - midt i alle de andre værdier - måtte rejse hjem fra Aarhus-forstaden Lyseng med et 0-1-nederlag.

I 3. division var det dog samtidig interessant set med neutrale fynske briller, at Silkeborg-alternativet Young Boys FC sejrede 2-0 ude over Roskilde KFUM i nedrykningsspillet, så jyderne fortsat holder pæn afstand til de fire pladser, der udløser nedrykning til Danmarksserien.

Det havde stor betydning, fordi nummer fjerdesidst Karlslunde vandt i Slagelse. Young Boys FD har dermed fortsat fire point ned til stregen, og dermed har holdet gode muligheder for at undgå den nedrykning, som kan ende med at udløse en ekstra nedrykker i den fynske kreds i Danmarksserien, og det kunne eksempelvis sætte TPI i fare.

Den store joker er fortsat, om eksempelvis trængte FC Jammerbugt i Nordic Bet Ligaen havner i en konkurs

Sport Fyn om Middelfarts situation

Middelfart Boldklub tabte allerede fredag aften 0-3 i Kolding IF, som dermed tog et stort skridt mod redningen, men lørdag var det dog på en måde positivt, at nummer tredjesidst Brabrand blev slået mod FAA 2000 fra København, så Middelfarts afstand til redning fortsat kun er fem point.

Annonce

Den store joker

Men omvendt dumpede Middelfart ned på sidstepladsen med to point op til FA 2000, som overhalede Middelfart.

Den store joker er fortsat, om eksempelvis trængte FC Jammerbugt i Nordic Bet Ligaen havner i en konkurs, så der kun bliver én nedrykker i 2. division - men det er naturligvis og foreløbig kun nervøse fugle på taget.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Vild fremgang for ejendomsudlejer: Familien Barfoeds formue er vokset voldsomt - Vi tænker ikke over, at vi er blevet rigere

Danmark

Onsdagens coronatal: 744 er testet positive siden i går

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Skrappere regler for livsfarlig asbest på vej: Sager som den fra Odense, hvor elektrikere fik asbest i hovedet, kan lettere straffes i fremtiden

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Nej tak til Big Mac: Svinene lugter og genbrugsstation støjer - men en anden mulighed til ny fastfoodrestaurant er i spil

Nyborg

Dropper talentpriser: Ingen blev nomineret

Middelfart

Karin og Johannes var til fødselsdag, da én af gæsterne faldt om med hjertestop: Tirsdag lærte de selv at redde liv

Økonomien bremser op: Faldende boligpriser og store rentestigninger i vente

Odense

Så gik den ikke længere: Kæmpe eventsted er endnu en gang ramt af konkurs

Odense For abonnenter

Flere kilo hash fundet i lejlighed: Men dommer blev ikke overbevist af politiets beviser

For abonnenter

Iværksætterbrødre har succes med sportsstrømper: Nu vil de også lave en forretning ud af vitaminer og mineraler

Odense

Charlotte skralder sig til et madbudget på 200 kroner om måneden: Få hendes bedste råd her

For abonnenter

Direktør: Politikerne skal huske, hvad de har lovet de lokale medier

Erhverv

Revisionsfirma gør op med branchens hårde arbejdspres: Her skal man ikke have dårlig samvittighed over at gå til tiden

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

De frygter hestepærer, ødelagt strand og skræmte dyr: Beboere vil ikke lægge strand til badende heste

Assens

Utålmodige vinterbadere i opråb: - Det vil være spild af borgernes skattekroner at renovere denne bygning

Annonce