Annonce
Sport

Næsby fik nyt håb i nøglekampen - fynsk sejr giver kontakt til den vigtige streg

Christoffer Hermansen, der her i efterårets kamp runder netop en Holbæk-modstander i elegant stil, kunne sammen med de andre blåblusede glæde sig over en absolut vital sejr i nøglekampen. Fire hold skal ud af 2. division, der spilles uden slutspil i denne sæson, og nu er håbet igen tændt på Stærehusvej. Foto. Birgitte Carol Heiberg
Nu er der for alvor lagt op til en klassisk gyser, når Næsby i næste runde gæster FC Sydvest, der ligger lige over nedrykningsstregen.

FODBOLD: Næsby Boldklub vendte hjem fra bundbraget i det vestsjællandske med ny optimisme og et berettiget håb om at kunne overleve i den barske kamp mod nedrykning i foråret.

Næsby rykkede med 2-0-sejren forbi Holbæk og ligger på nu fjerdesidst - netop lige under nedrykningsstregen, men nu kun to points efter FC Sydvest, som dog har spillet én kamp færre. Og har 10 kampe tilbage.

Og netop Sydvest er modstanderen, når Næsby på lørdag træder an til den næste gyser.

Det var forsvarets krumtap Kasper Dreyer, der efter fire minutter bragte de fynske gæster foran på kunstgræsset i den nye Holbæk Sportsby, og mod slutningen af 1. halvleg kunne den lovende forsvarer Rasmus Espersen øge til 2-0.

Det blev kampens resultat, og for træner Kristoffer Johannsen var det naturligvis ekstra vigtigt at spille til nul i en kamp, hvor Jeppe Kirk vogtede målet, mens det stærke alternativ Rasmus Lund var på bænken.

På bænken sad rutinerede kræfter som genkomne Martin Nielsen og angriberen Mads Augustinus Hansen. Men med våben som Martin Lund, Mads Aasgaard, Marcus de Claville Berthelsen og Casper Høst rådede Næsby over flere gode kort i offensiven, og så er det simpel logik, at man på den baggrund når langt med at lukke af nede bagved.


Vi havde læst Holbæk perfekt og med lidt vind i ryggen i 1. halvleg får vi skabt det overtag, som udløste flere chancer end til en 2-0-sejr

Frank Nielsen, Næsby-assistent


Mod slutningen pressede Holbæk på og havde et par muligheder på et par hjørnespark, men den fynske defensiv holdt.

Annonce

Perfekt balance

Assistenttræner Frank Rust Nielsen, der har en fortid i blandt andet Sønderjyske, B1913, Dalum og Otterup, var stærkt tilfreds:

- Vi havde læst Holbæk perfekt og med lidt vind i ryggen i 1. halvleg får vi skabt det overtag, som udløste flere chancer end til en 2-0-sejr. Det fortsatte efter pausen, og samtidig står vores forsvar stærkt, og vi finder den rette balance mellem pres og i at falde tilbage, sagde Frank Nielsen, hvis hold brugte fire indskiftninger.

- Det her giver håb og optimisme for resten af foråret. Der var mange gode individuelle præstationer, men samtidig var en det en flot holdindsats, sagde cheftræner Kristoffer Johannsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Erhverv For abonnenter

Iværksættermiljøet bobler over: - Jeg kan ikke drikke kaffe med alle

Erhverv

Succes-investor skal finde globale stjerneskud: Kommune hyrer privat iværksætterhjælp

Annonce