Annoncørbetalt indhold

Næsby et skridt nærmere ny kunstgræsbane

Annonce

Energi Fyn har netop overrakt Næsby Boldklub en check på 26.363 kroner. Det er takket være sponsorordningen FynskSupport. Ordningen gør det muligt for fodboldklubbens tilhængere at støtte klubben via egen gas- og elregning. Næsby Boldklub har længe arbejdet på at få en ny kunstgræsbane og med pengene fra Energi Fyn, satser de på snart at kunne igangsætte projektet.

- Det betyder rigtig meget for klubben at få overrakt pengene af Energi Fyn. Vi har i en længere periode arbejdet hen mod en ny kunstgræsbane. Beløbet bliver derfor øremærket til en ny belægning på banen, som vi håber at kunne sætte i gang i løbet af i år, fortæller Jan Thomsen, der er sponsorchef i Næsby Boldklub.

En nødvendig støtte

Næsby Boldklub sætter stor pris på det bidrag, som FynskSupport giver dem. Der er nok at bruge pengene til i en klub med omkring 700 medlemmer, hvoraf mere end 500 er ungdomsmedlemmer. Det kræver blandt andet en masse moderne træningsudstyr, velholdte baner og kompetente trænere. Alt det koster mange penge, men er samtidig en nødvendighed, hvis klubben skal fortsætte med at udvikle sig.

- Vi er rigtig glade for den støtte, vi får via Energi Fyn. Det er med til at sikre klubbens fortsatte udvikling, og vi håber derfor på, at vi kan skaffe endnu flere fynske supportere i 2020. På den måde når vi forhåbentligt i mål med flere af alle vores fremtidige projekter, siger Jan Thomsen.

1,2 millioner kroner til fynske klubber og foreninger

Det er tiende år i træk, at Energi Fyn kan dele penge ud til de fynske klubber og foreninger. Det samlede beløb, som FynskSupport har indsamlet i år, er på intet mindre end 1,2 million kroner.

- Som fynboernes foretrukne energiselskab er det vigtigt for os at støtte op om mangfoldigheden i det fynske foreningsliv. Med FynskSupport støtter vi klub- og foreningslivet bredt på Fyn og på tværs af aktiviteter, fortæller Finn Andersen, kommerciel direktør hos Energi Fyn.

Alle kan være med til at støtte det fynske foreningsliv, og det vel at mærke uden at det koster ekstra. Hvis man køber el eller gas gennem FynskSupport, så bliver man sponsor for en fynsk klub eller forening efter eget valg. Man betaler kun for den el eller gas, som man bruger. Energi Fyn giver 2 øre/kWh el og 6 øre/m3 gas til den klub, som man ønsker at støtte.

Denne artikel er sponsoreret af EnergiFyn

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.