Annonce
Sport

Næsby-dreng til AC Horsens

Niels Erik Søndergård Sports- og talentchef i AC Horsens har hentet talentfuld Næsby-dreng til sin klub. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Andreas Hermansen har fået en aftale i Superliga-klubben frem til sommeren 2023.
Annonce

FODBOLD: Næsby Boldklub har afgivet sin unge målmand Andreas Hermansen til AC Horsens' U17-hold. Fynboen har skrevet under på en aftale, der løber frem til sommeren 2023.

- Andreas Hermansen er en dygtig målmand, der rummer mange af de kompetencer, vi søger efter. Han er reaktionsstærk, god med fødderne, stærk i sine indgreb i feltet, tydelig i sin kommunikation, og så har han en vinderattitude og en udstråling, der betyder meget for et hold. Han er en stor dreng, der fylder meget, så han har en god, solid pakke, men der er selvfølgelig udviklingsmuligheder. Der er ingen tvivl om, at han bliver en klar forstærkning af vores målmandssetup på Akademiet, fortæller Claus Troelsen, der har titel af head of coaching i en pressemeddelelse fra AC Horsens.

Andreas Hermansen ser frem til skiftet.

- Jeg ser det som en stor mulighed at komme til en større klub som AC Horsens, og jeg tror på, at jeg kan gøre en forskel derovre. Jeg er en keeper, der stiler mod toppen, tager meget ansvar og er rigtig god med fødderne, siger fynboen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Efter konkurs og betinget dom: Rådmand Søren Windell risikerer at blive smidt ud af bestyrelse

Middelfart

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce