Annonce
forside

Nægtede at blive løsladt: Mand bed betjent i arm og ben

Fyns Politi havde besvær med at løslade en 45-årig mand, fordi han ikke ønskede at komme ud. Derfor bed han en betjent i armen og benet. Arkivfoto: Michael Bager

En 45-årig mand fra Stenstrup blev torsdag aften anholdt, men da Fyns Politi ville løslade manden først på natten, nægtede han. Derfor bed han en betjent i armen og i benet.

Annonce

Stenstrup: Normalt vil folk bag tremmer gerne ud i friheden igen, når det bliver muligt.

Men en 45-årig mand fra Stenstrup havde den lige omvendte følelse, da Fyns Politi først på natten til fredag forsøgt at løslade ham efter få timer i detentionen.

- Han er ikke interesseret i at blive løsladt, og derfor ender han med at bide en af betjentene i både armen og benet. Derfor ender han med at blive anholdt igen, inden han overhovedet nåede ud af politigården til at starte med.

- Det er lidt den omvendte verden. Det er vi ikke vant til, siger Anders Therkelsen, vagtchef ved Fyns Politi.

Manden var oprindeligt blevet anholdt torsdag aften klokken 22.06, da han dukkede uønsket op til en privatfest i Stenstrup.

- Han var ikke inviteret og iøvrigt ukendt for dem, der holdt festen. Derfor blev vi tilkaldt, men han ønskede ikke at forlade stedet eller oplyse, hvem han er. Han har været beruset, siger Anders Therkelsen.

Fredag morgen var indstillingen til en løsladelse dog bedre fra mandens side af.

- Vi er ved at løslade ham nu, og det går meget bedre. Han har indtaget en lidt anden indstilling, og så må vi gå ud fra, at hans alkoholpåvirkning er dampet lidt af, siger Anders Therkelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Ambitioner for kunsten, ja tak

Danmark For abonnenter

Rasmus Paludan har fundet nyt hul i lovgivningen: Sætter 200 kroner på højkant til underskrivere af vælgererklæringer

CORONAVIRUS

Live: Corona aflyser uddannelsesbesøg for tusindvis af elever

Nyborg

Måtte købe køjesenge i Jysk: Nyborg Fængsel indlogerede udvisningsdømte på ufærdig afdeling i al hast

Annonce