Annoncørbetalt indhold

Når vielsesringen skal på fingeren

Denne artikel er sponsoreret af Rough Diamonds

Har du friet til dit livs udkårne og er næste punkt på dagsordenen at finde den helt perfekte vielsesring, inden kirkeklokkerne kimer og den store dag oprinder? Så er det med at holde øjne og øre åbne, når vi hos Rough Diamonds guider dig igennem alt du har behov for at vide om valget af vielsesringe til dig og din eneste ene.

En ældgammel tradition Brugen af vielsesringe er en ældgammel tradition, der kan spores over 4800 år tilbage i tiden. Vielsesringens historie starter i Nordafrika og har i dag udviklet sig til at være en fast og romantisk tradition for dagens bryllupper. Brugen af vielsesringe - dengang og nu - er først og fremmest et symbol på den aftale, man som parter indgår i, når Ja’et i kirken lyder og man indgår i et ægteskab. Det er også af samme grund, at man siger, at vielsesringen skal placeres på ægtefolkets højre ringfinger - da det er højre hånd, man sværger sin tro og kærlighed med. Forlovelsesringen siger man traditionelt set derimod skal sidde på venstre ringfinger, fordi det siges, at der går en blodåre direkte fra din ringfinger til dit hjerte. Og hvad er mere oplagt, end at have din kære så tæt på dit hjerte som muligt?

Kunsten at finde den rette vielsesring Vielsesringen er et smykke for livet og der kan derfor også ligge mange overvejelser bag det, at vælge den helt perfekte vielsesring til at forevige den kærlighed du og din partner har til hinanden. For når ja’et er sagt, du har kysset din brud eller brudgom, kagen er nydt og brudevalsen er danset er ringene et evigt minde om jeres dag. Et minde, der helst skal blive på jeres ringfingre livet ud.

Hos Rough Diamonds har vi et stort udvalg af vielsesringe, så du og din udkårne kan finde netop den vielsesring, der er som skabt til jer. I kan vælge en simpel og smal vielsesring eller gå efter det mere voluminøse look med en smuk diamant. Hos Rough diamond laver vi vielsesringe med rå diamanter. Det er diamanter, som du aldrig har set dem før. Hver enkelt diamant er sin helt egen - rå og urørt som Moder Natur skabte den. Vi ser individualitet og karakter i hvert enkelt diamant og det vil vi gerne fejre ved at lave helt unikke og fantastiske vielsesringe til dig og din partner. Med en vielsesring fra Rough diamond er du sikker på, at du aldrig vil møde andre med den samme ring som den, du har. Rough diamond går aldrig på kompromis med vores kvalitet og unikhed - vi lader os forføre af skønheden og forelskelsen i de mest karakterfyldte diamanter. Vores vielsesringe er alle unikke - unikke ligesom dig, din partner og den kærlighed I har sammen.

Denne artikel er sponsoreret af Rough Diamonds

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.