Annoncørbetalt indhold

Når vejret er godt, tager man da på sejltur. Her er en liste over de vigtigste ting, du skal huske at medbringe

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Endelig skinner solen fra en skyfri himmel. Temperaturerne er et godt stykke over de 20 grader, og du har ferie. Det betyder frihed til for eksempel at tage en sejltur i det gode vejr. Men hvad er i grunden de vigtigste ting, man altid skal huske at medbringe, når man skal ud at sejle? Det vil denne artikel give sit bud på.

Få pakket det essentielle med denne liste

At gå ud fra en pakkeliste er en smart måde at undgå at glemme noget vigtigt, mens du er på vandet, hvor det ikke altid er lige nemt at lægge til kaj og købe de ting, man måske har glemt. Denne liste tager kun højde for dit tøj og personlige genstande, hvorfor du altid skal sikre dig, at livsnødvendige ting, som for eksempel redningsveste og førstehjælpskasser, er ombord på den båd, du stævner ud med. Disse ting er oftest at finde ombord på båden, så derfor er det som regel ikke noget, man skal medbringe hjemmefra. Hvis du har en båd, der for eksempel trænger til at blive shinet op eller repareret, så kan du finde marineservice til dine behov på Samson Marine Service.

Her følger en liste over de vigtigste ting, man skal huske at pakke, inden man sejler ud på det åbne vand.

· Vigtige dokumenter, pas og licenser, samt kopier af begge. Hvis du bruger medicin, skal du også huske dette. Brug evt. en sikkerhedstaske, du kan have på under din trøje.

· ”Bløde” tasker. Hårde tasker eller kufferter er sværere at opbevare ombord på en båd.

· Solcreme og solhatte. Du har ikke meget skygge ombord på en båds dæk, så husk for alt i verden at beskytte dig imod solen med solcreme og hovedbeklædning.

· Vandtætte poser til elektronik og penge. Du vil ikke have din telefon eller musikafspiller ødelagt af en regnskylle eller et vandstænk, så husk at pakke vandtætte poser til dette.

· Rejseshampoo, sæbe, tandbørste og tandpasta. Du bør også medbringe pincet og negleklipper, særligt hvis turen er af længere varighed. Af andre toiletsager bør også nævnes søsygepiller eller plastre, samt ørepropper til dem, der sover let.

· I forhold til tøj anbefales det, at man har adskillige T-shirts, shorts, svømmetøj, let regnjakke, hat og solbriller. Medbring et par almindelige sko, et par bådsko og et par sko til at have på i vandet. Skoene bør man stille, mens man er ombord, da de ellers kan lave mærker på dækket.

· Dine yndlings-CD’er. De fleste både har CD-afspillere, og det er mere pålideligt end MP3-afspillere at bruge CD. Nyere både vil dog formentlig også have muligheden for at tilslutte musik fra en digital afspiller eller via Bluetooth, for eksempel.

· Af andre mindre ting, du skal huske at medbringe, finder vi for eksempel tændstikker, spillekort, lommelygte, en mindre taske til strandture og evt. en lille notesblok, hvis du vil skrive noter til turen.

Med denne liste er du kommet langt i forhold til at være godt forberedt til din sejltur. Husk, at listen blot er vejledende, og at du selv skal sikre dig, at de fornødne sikkerhedsmæssige ting er at finde ombord. Rigtig god tur!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.