Annonce
Nyborg

Når rejsen skifter retning: - Hvis du skal være en succesfuld iværksætter, skal du også ændre planen

Morten Ægidius Hansen startede i foråret op med et helt nyt koncept. Nu udvider han forretningen med endnu et ben at stå på. Foto: Louise Holmgaard Nielsen
Morten Ægidius Hansen har bevæget sig ind på en grund, ingen har trådt på før, og det kræver sin mand at få folk til at følge med. Nu udvider han Rigtig Pris med salgsassistance. De to kan nemlig skabe synergi for virksomheden.

Nyborg: I starten drejede det sig om at hjælpe private med at forhandle sig til den rigtige pris, men hvordan brander man egentlig noget, folk ikke ved eksisterer?

Det har været udfordringen, siden Morten Ægidius Hansen startede sin nye virksomhed Rigtig Pris den 1. maj i år. Her hjælper han folk, uanset om det er private eller virksomheder med at forhandle prisen ned. Nu udvider han virksomheden med salgsassistance, som primært henvender sig til erhverv.

Målet er, at det kan give en synergi til hans eksisterende virksomhed og hjælpe på vejen mod at gøre det ukendte terræn med Rigtig Pris mere tilgængeligt for folk.

Annonce

Det er en lang rejse at starte op som nystartet iværksætter. Især med et koncept som ikke fandtes tidligere.

Morten Ægidius Hansen, ejer og stifter af Rigtig Pris

Kursen kan ændre sig

Når man starter på et iværksættereventyr, kan retningen ændre sig, og det gjorde det også for Morten Ægidius Hansen. I stedet for at henvende sig hovedsageligt til private, som han tænker, han især kan hjælpe, så var det mere de store virksomheder, der søgte hans hjælp.

- Hvis du skal være en succesfuld iværksætter, skal du også ændre planen, fordi hvis du lægger en plan og ikke tager imod de input, der kommer hen ad vejen, så tror jeg, du har svært ved at nå i mål, fortæller Morten Ægidius Hansen og uddyber:

- En dygtig iværksætter skal være lyttende og opmærksom på, hvad der er af udfordringer i den forretning, man nu har, og ændre det til at gøre tingene på en bedre måde, end man måske først havde tænkt.

Selvom han ikke er i tvivl om, at folk kan bruge ham, så har det alligevel været en rutsjebanetur for Morten Ægidius Hansen at starte som selvstændig.

- Det er en lang rejse at starte op som nystartet iværksætter. Især med et koncept som ikke fandtes tidligere. Jeg kan ikke gå ud og markedsføre mig med Google Adwords (søgeord på Google red.), fordi hvad skal folk søge på, når de ikke ved, det eksisterer? Jeg plejer at sige, at hvis man ikke vidste, at der fandtes cykler, så ville man jo ikke søge efter cykler. Det er det samme med det her. Du går jo ikke ud aktivt og søger på det, fortæller han.

Annonce

Freelancesælger til virksomheder

Det har hele tiden været planen, at virksomheden skulle udvides med salgsassistance, så Morten Ægidius Hansen har to ben at stå på. Han vidste nemlig godt, at det ville blive en langsom start med et helt nyt koncept, og derfor skulle pengene komme et andet sted fra.

- Salgsassistance er tiltænkt de virksomheder, som enten i en periode har brug for større salgsbemanding, hvor de kan hyre mig ind på timepris, eller også til de virksomheder som ønsker at vækste, men ikke kan fuldtidsansætte en sælger. Det kan for eksempel være til mødebookning eller opsøgende salg, forklarer han.

Selvom Morten Ægidius Hansen ikke er blevet kimet ned, så er han sikker på, at der er et marked for Rigtig Pris. Det er hans erfaring med de kunder, han har haft indtil nu, og forhåbningen for dem der vil ringe til ham i fremtiden.

- Jeg er ikke stødt på en kunde endnu, som har kontaktet mig, hvor jeg ikke har kunnet forhandle prisen ned, fortæller han.

Annonce
Middelfart For abonnenter

Bygger ny fabrik til 25 millioner kroner efter rekordoverskud: - Vi vil være dobbelt så store om fire år

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: Antal indlagte når højeste niveau i en måned

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Det er muligt at ramme de kriminelle bander: Nu får Odense gode råd af de bedste

Fyn For abonnenter

Køreelever i tomgang: 17-årige Agnes har ventet en måned på at komme til køreprøve - frygter at glemme det, hun har lært

Nyborg

Mysteriet, der ingen ende vil tage: Hvem ejer vippefyret - og er det i virkeligheden en knaldstation?

Assens For abonnenter

42-årig på anklagebænken for grov vold mod kæreste: Puttede stoffer i drink, snittede hende med køkkenkniv og klippede hendes lange hår af

Odense

1.000 IT-svindlere banker på porten hver dag: - De forsøger at lokke brugernavn og password fra os

Navne For abonnenter

Odenses Elvis brænder for badminton: - Min frivillighed er tilbagebetaling for det, sporten har givet mig

Danmark

Lørdagens coronatal: Antal indlagte når højeste niveau i en måned

Podcast

Lyt: Kirsten og Erling har været enige om (næsten) alt i 60 år

Kerteminde

Har du undret dig? Derfor har Kerteminde Kommune ingen hjemløse

Kultur For abonnenter

- Min fars sygdom har lært mig at være til stede med det besværlige i stedet for at flygte

Faaborg-Midtfyn

Formand glad for ny aftale med greven: Egeskov Marked fik overskud trods færre kræmmere

Odense For abonnenter

Vild kokain-variant skaber alvorlige problemer i Odenses gader: - Folk bliver sindssyge i hovedet af det

Bagsiden For abonnenter

Quiz: Gæt fynske nyheder og vind ugens bog

Annonce