Annonce
Danmark

Når man sidder på en piedestal og lever i en osteklokke...

Kim Harlev

Virkeligheden: Den ene holder mennesker ude, den anden lukker mennesket ind, skrev Svend Løbner for nylig i klummen På Kant i avisen Danmark. Han må simpelthen befinde sig i en helt anden verden. Hvem er det, som vi ikke har lukket ind?

Forfatteren Carsten Jensen skrev et indlæg om buschaufføren fra Cuba. Denne historie og Carsten Jensens synspunkter omkring migranter er velkendte. Men det ville klæde Carsten Jensen også at fortælle om de rigtig mange tilfælde, hvor danskere bliver udsat for grov kriminalitet, som i stor udstrækning begås af indvandrere fra især muslimske lande. Men det skriver Carsten Jensen naturligvis ikke noget om. I stedet retter han skytset mod danskere og politikere, som han åbenbart mener fremmer hadet til udlændinge.

I dag er Danmark blevet et totalt forandret land, hvor der er kommet et gigantisk antal ikke-vestlige indvandrere fra Mellemøsten og nordafrikanske lande. Det har skabt enorme problemer for Danmark, som vi aldrig har haft før i tiden. Alligevel så synes Carsten Jensen og Svend Løbner tilsyneladende, at Danmark kan tage langt flere - og de ser måske ikke noget problem i, at Danmark husede hele Mellemøsten?

Et eller andet sted i den danske befolkning er der naturligvis en tolerancegrænse for, hvor mange migranter og hvor store forandringer af det danske samfund, man kan acceptere. I de fine ejerboligkvarterer, hvor de nævnte personer lever, at der sandsynligvis ikke bosat en eneste indvandrer fra Mellemøsten. Hverken Carsten Jensen eller Svend Løbner er - modsat mange almindelige danskere, tvunget til at skulle leve i boligkvarterer, hvor der er uro, utryghed, kriminalitet og andre ubehagelige ting.

Når man selv sidder på en meget høj piedestal, lever i en osteklokke og tilsyneladende også har bind for øjnene - ja, så kan man åbenbart frembringe alverdens mærkelige indlæg....

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Nordre Havnekaj var vurderet til op mod 51 millioner kroner: Kommunen fik ni millioner kroner

Annonce