Annonce
Kerteminde

Mystisk sag om stjålne vejskilte: Nu står den anklagede frem - jeg aner ikke, hvad det er for nogen skilte

Det er langt fra første gang, at Jan Modberg bliver beskyldt af Galleri Solvognen for at have stjålet deres skilte. Det har dog intet på sig overhovedet, fortæller han. Privatfotos
Det seneste skiltetyveri førte til nye anklager fra Galleri Solvognen mod en tidligere lejer, der nu står frem og fortæller, at han intet har med det at gøre.

Langø: Da Galleri Solvognen søndag eftermiddag fik stjålet sit eget skilt, samtidig med tre kommunale skilte også blev fjernet, mistænkte Martin Thygesen, formand for institutionen bag Galleri Solvognen, en tidligere lejer.

Det har fået vedkommende - Jan Modberg - til at kontakte avisen og afvise alle anklager.

- Jeg har ikke stjålet nogen skilte. Jeg aner ikke, hvad det er for nogen skilte. Jeg har ikke noget med det at gøre, og det er det samme med de andre anmeldelser, de har lavet.

Annonce

Og det er nemlig ikke den første anmeldelse om skiltetyveri. Langt fra faktisk. Fordi siden Jan Modberg lejede sig ind i Solvognens lokaler i Kronprinsensgade i Odense og åbnede den nu lukkede Eventyrcafeen, er han blevet politianmeldt flere gang af Galleri Solvognen.

- For et halvt år siden blev jeg også anmeldt for at have stjålet deres skilt i Kerteminde, hvor jeg tidligere har boet og er instruktør i kajakklubben, men jeg har aldrig set det skilt. Det er politiet, der ringer mig op og fortæller om anmeldelsen.

Flere politianmeldelser

Oven over lokalerne - han tidligere har lejet - hænger en række bogstaver, han også tidligere har været beskyldt for at stjæle, fortæller han.

- Alle kan hoppe over hegnet og stjæle dem, men i deres hoved, "må det være mig, der har gjort det". Den ene gang var det ene bogstav faldet ned og lå nede på fliserne og var knækket i to stykker, hvorefter jeg puttede det i en pose og lagde ind i deres depotrum og fortalte, at jeg havde fundet det.

Dette skilt i Kronprinsensgade har også været genstand for beskyldninger om tyveri af bogstaver. Privatfoto

Tidligere har Martin Thygesen også fortalt til avisen, at "den tidligere lejer" skulle have smidt deres logo ud på græsplænen.

- Det er der så faktisk hold i, indrømmer Jan Modberg.

- Det har jeg også åbent fortalt dem. Fordi dengang at vi skulle rømme cafeen for omkring halvanden måned siden, fik jeg at vide, at jeg skulle genetablere det, som jeg modtog det.

Ingen af politianmeldelserne har ført til, at politiet har haft oprettet en sag mod ham, fortæller Jan Modberg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense For abonnenter

Nyt notat afslører dyb frustration i specialenhed mod bander: Kriminelle går under jorden, men kan beholde kontanthjælpen

OB

OB-angriber lejes ud til Kolding IF

Odense For abonnenter

Hjertelæge har prædiket førstehjælp i mange år: - Folk har bare en forestilling om, at hjertestop ikke rammer dem.

Annonce