Annonce
Assens

Efter stor politiaktion i Assens - og fem varetægtsfængslede: Grundlovsforhør blev afholdt bag dobbeltlukkede døre

Fyns Politi arbejder i en lejlighed på Østervang i Assens. Foto: Presse-fotos.dk

Assens: Fyns Politi har torsdag morgen ved syv-tiden været i gang med en politiopgave i en lejlighed på Østervang i Assens.

Fyns Politi fortæller nu klokken 10.06 på Twitter, at fem mænd er blevet anholdt under en politiaktion tidligt torsdag morgen. Der er grundlovsforhør klokken 12 i Odense. Der vil blive anmodet om  dobbeltlukkede døre under grundlovsforhøret, hvilket vil sige, at offentligheden ikke har adgang eller kan få at vide, hvad det handler om. Men ifølge politiet er det en igangværende sag.

Politiet skriver, at de fem er anholdt på forskellige adresser i Assens, som formentlig så relaterer til hændelsen i Østervang, og på en adresse i Storkøbenhavn.

Annonce

Af hensyn til den fortsatte efterforskning kan politiet ikke oplyse yderligere om sagen, oplyser ordensmagten.

Ingen kommentar

Efter klokken 9 er politiopgaven i Assens formentlig overstået. Fyens.dks mand på området kan i hvert fald ikke se noget politi ved den opgang, hvor politiet var forbi tidligere på morgenen.

- Jeg kan bekræfte, vi er derude, men ellers har jeg ikke yderligere. Der bliver meldt ud senere, sagde Charlotte Nyborg fra kommunikationsafdelingen i Fyns Politi tidligere på morgenen. Vagtchefen ville heller ikke udtale sig.

Ifølge Charlotte Nyborg er der ingen fare på færde for naboer eller andre.

Grundlovsforhøret blev afholdt torsdag klokken 12 bag dobbeltlukkede døre, oplyser Fyens.dks udsendte, der protesterede mod dørlukningen.

Sent torsdag eftermiddag oplyser Fyns Anklagemyndighed på Twitter, at alle fem mænd er varetægtsfængslet frem til 31. maj.

Fyns Politi arbejder i en lejlighed på Østervang i Assens. Foto: Presse-fotos.dk. Foto: Presse-fotos.dk
Østervang i Assens. Foto: Martin Kloster
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce