Annonce
Kerteminde

Mystisk folder er landet i folks postkasser - uden afsender: Coronavirus er verdens største svindelnummer

Sådan ser den folder ud, som folk har fundet i deres postkasser. Foto: Mette Louise Fasdal
Flere borgere i Kerteminde og Revninge har modtaget en folder, der opfordrer til at bekæmpe "Teknokratisk Diktatur." Der er bare ikke nogen afsender på budskabet.

Nordøstfyn: "Verden er ikke som du tror den er! Den frie verden er i dag styret af teknokratisk diktatorer. Den demokratiske verden er ført bag lyset. De folkevalgte følger blindt en dagsorden, de ikke kender, og som ikke er officiel."

Sådan lyder indledningen i et skriv, som de seneste dage er dumpet i flere postkasser i Kerteminde-området. Fyens Stiftstidende har kendskab til, at der både er beboere i Fiskergade i Kerteminde og borgere i Revninge, der har modtaget skrivet, som er en slags folder med en forside, hvor der øverst står "Til kamp mod teknokratisk diktatur" og med undertitlen "Folkebevægelsen mod Teknokratisk Diktatur. Vi kræver Frihed, Lighed og Fællesskab. Sammen vinder vi kampen." Herefter lyder der en opfordring til at være en del af folkebevægelsen om at støtte kampen mod teknokratisk diktatur - 5G og tvangsvaccination. Modtagerne af skriverierne anbefales også at sprede folderne til nær og fjern.

Der er bare ikke nogen afsender på folderen, hvori modtagerne også opfordres til at gå ind på www.borgerforslag.dk for at give deres underskrift på at tvangsvaccinationer skal fjernes, og beslutningskompetencen fra sundhedsministeren skal flyttes tilbage til en kommission af upartiske fagfolk.

Annonce


Vidste du, at microship og nanoteknologi i dag kan udføres så små, at de kan gives sammen med en vaccine.

Uddrag fra folder


Der er heller ikke nogen afsender på det borgerforslag.

Hvem står bag?

Derfor undrer beboerne sig over, hvem der står bag folderen, hvor der opstilles en lang række "vidste du"-spørgsmål om vaccination som: "Vidste du, at microship og nanoteknologi i dag kan udføres så små, at de kan gives sammen med en vaccine."

I folderen er der også en lang række "vidste du"-spørgsmål omkring 5G: "Vidste du, at 5G er et EMF våben, der kan benyttes til at kontrollere menneske mængder og som militæret benytter."

I folderen er der også en lang række links til artikler og indslag om de emner, som skrivet informerer om, men hvem, der gerne vil have folk til at deltage i kampen mod "Teknokratisk Dikatur," og derfor har omdelt folderen, er der ikke nogen, der ved.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce