Annonce
Fyn

Mystisk brand på Nordfyn skal undersøges nærmere

Lejemål i ejendom i Skamby brændte søndag morgen

Der skete ingen personskade, men en bolig i en udlejningsejendom på Stationsvej i Skamby brændte søndag morgen, og omstændighederne ved branden er så mistænkelige, at de skal undersøges nærmere.

Det var en beboer i ejendommen, der anmeldte branden kl. 05.26 søndag morgen, og da brandvæsenet nåede frem, havde ilden så voldsomt fat i det ene lejemål, at brandfolkene måtte gå ind gennem taget for at sikre sig, at ilden ikke bredte sig til resten af lejemålet.

Ifølge Fyens.dks oplysninger stod der tæt på villaen en træstub og en palle, der var brændt. Vagtchefen ved Fyns Politi bekræfter, at der er omstændigheder ved branden, som gør, at teknikere skal undersøge stedet nærmere.

- Der er nogle mistænkelige omstændigheder, som vi skal have undersøgt lidt nærmere, og derfor er stedet plomberet, og så skal brandteknikerne kigge på det, lyder det fra Fyns Politi.

Annonce
Der er omstændigheder ved branden, som gør, at teknikere skal undersøge stedet nærmere. Foto: Local Eyes
Da brandvæsenet nåede frem, havde ilden så voldsomt fat i det ene lejemål, at brandfolkene måtte gå ind gennem taget for at sikre sig, at ilden ikke bredte sig til resten af lejemålet. Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Ole Maare-sagen: Skandaløs optræden af advokat

Fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat blev ikke stiftet for at yde bistand til advokatfirmaer, der er på randen af konkurs. Tværtimod: Fonden blev grundlagt for at støtte forskning, blinde, handicappede og kronisk syge. Derfor er det skandaløst, at fondens midler ikke er blevet anvendt til de nævnte formål, men i stedet i overvejende grad er blevet anvendt til at betale regninger til det nu krakkede advokatfirma Maare Advokatanpartsselskab, som den kendte advokat Ole Maare stod bag. Der er tillige stærkt kritisabelt, at der er foretaget et antal ulovlige dispositioner i fonden, sådan som fondens revisor har påpeget, og sådan som avisen har beskrevet det de seneste dage. Disse forhold er nu - helt berettiget - ved at blive undersøgt af Erhvervsstyrelsen. Det er i skrivende stund uklart, hvornår Erhvervsstyrelsens juridiske gennemgang af sagen er afsluttet, men man kan allerede nu med sindsro konstatere, at Maare Advokatanpartsselskab har optrådt amoralsk i sagen. For en fondsformand skal ikke bruge en fonds pengetank som malkeko, og en fondsformand bør ikke både bestyre en fond og samtidig modtage store millionbeløb for at administrere fonden, sådan som Ole Maare har gjort i den konkrete sag. Det er imidlertid en realitet, at Ole Maare i sin egenskab af advokat med den ene hånd har udskrevet dyre advokatregninger til fonden og i sin egenskab af fondsformand med den anden hånd godkendt de samme regninger i fondsbestyrelsen - i øvrigt sammen med en af sine egne ansatte, som var blevet indsat i fondens bestyrelse. Det er helt utilstedeligt. Og skandaløst. Og forbløffende skamløst. Ole Maare har igennem et langt advokatliv været i berøring med masser af mennesker i Odense og omegn. Nu har han med denne sag helt egenhændigt sværtet sit eget navn til. Derfor er sagen skidt for Ole Maare, for fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat - og ikke mindst for alle de mennesker, som fondens millioner kunne være kommet til gavn.

Annonce