Annonce
Fyn

Mystisk brand på Nordfyn skal undersøges nærmere

Lejemål i ejendom i Skamby brændte søndag morgen

Der skete ingen personskade, men en bolig i en udlejningsejendom på Stationsvej i Skamby brændte søndag morgen, og omstændighederne ved branden er så mistænkelige, at de skal undersøges nærmere.

Det var en beboer i ejendommen, der anmeldte branden kl. 05.26 søndag morgen, og da brandvæsenet nåede frem, havde ilden så voldsomt fat i det ene lejemål, at brandfolkene måtte gå ind gennem taget for at sikre sig, at ilden ikke bredte sig til resten af lejemålet.

Ifølge Fyens.dks oplysninger stod der tæt på villaen en træstub og en palle, der var brændt. Vagtchefen ved Fyns Politi bekræfter, at der er omstændigheder ved branden, som gør, at teknikere skal undersøge stedet nærmere.

- Der er nogle mistænkelige omstændigheder, som vi skal have undersøgt lidt nærmere, og derfor er stedet plomberet, og så skal brandteknikerne kigge på det, lyder det fra Fyns Politi.

Der er omstændigheder ved branden, som gør, at teknikere skal undersøge stedet nærmere. Foto: Local Eyes
Da brandvæsenet nåede frem, havde ilden så voldsomt fat i det ene lejemål, at brandfolkene måtte gå ind gennem taget for at sikre sig, at ilden ikke bredte sig til resten af lejemålet. Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce