Annonce
Nordfyn

Mystik om brændt bil: Før var det en hvid Mercedes-Benz

Den brændte bil lidt uden for Skovby på Nordfyn. Foto: Henrik Larsen
Fyns Politi har ikke klarhed over årsagen til, at der lørdag nat blev sat ild til en hvid Mercedes-Benz på Middelfartvej.

Nordfyn: Det seneste døgns tid er bilister på Middelfartvej mellem Bogense og Middelfart blevet mødt af et usædvanligt syn. Lidt uden for Skovby har en Mercedes-Benz holdt parkeret.

I sig selv ikke noget, der vakte opsigt, hvis det ikke var fordi, at den hvide bil var totalt udbrændt.

Fyns Politi modtog via et 112 opkald en anmeldelse om hændelsen klokken 00.21 natten til søndag. Da politiet nåede frem, var der ingen personer ved bilen. Mandag formiddag var vagthavende hos Fyns Politi ikke i besiddelse af flere oplysninger, end der står i døgnrapporten. Nemlig, at årsagen til branden endnu er ukendt, og at man ikke ved, hvem der står bag hændelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Erhverv For abonnenter

Erhvervshus Fyns gulddreng: Økonomisk hjælp til udvikling af supercomputer har fløjet dronevirksomhed i mål

Danmark

Liveblog: Så faldt dommen over Britta Nielsen - over seks års fængsel

Annonce