Annonce
Nyborg For abonnenter

Mysteriet opklaret?: Man spiser da marsvin

Sagen om det opskårne marsvin ved Sølyst er måske ikke så mærkeligt endda. Den lille hval er kendt for sin lækre mørbrad, og der er tradition for at spise dyrets kød, hvis det alligevel har mistet livet i et fiskergarn. Privatfoto: Jytte Mie Svidt
Dele af marsvinet, der blev fundet opskåret i Nyborg, er måske endt på tallerkenen et eller andet sted. Det var tidligere - og er måske stadigvæk - almindeligt at spise et marsvin, der er gået i nettet. Mørbraden er en delikatesse.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Mødre til kræftramte børn støtter hinanden og kæmper for behandling på OUH: Børnene får lov at have en barndom

Fyn

Fynsk professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce