Annonce
Faaborg-Midtfyn

Knoldet tilværelse: Tidligere fynsk chefredaktør bliver ambassadør - for kartofler

Troels Mylenberg er kartoffelambassadør i 2020. Af tidligere ambassadører kan nævnes blandt andre sanger Stig Rossen, Chipskongen Jørgen, skuespiller Per Pallesen, tv-kok James Price, tv-vært Søren Ryge, formand for Tænketanken Frej, Marie-Louise Boisen og meteorolog Jesper Theilgaard. Arkivfoto
Tidligere ansvarshavende chefredaktør i Jysk Fynske Medier, Troels Mylenberg, er udnævnt som Kartoffelambassadør, hvis job blandt andet går ud på at få flere kartofler på middagsbordet.
Annonce

Kværndrup: Journalist og politisk redaktør på TV2 News Troels Mylenberg er netop udnævnt som Kartoffelambassadør 2020 af Danmarks Kartoffel Råd.

Troels Mylenberg er tidligere ansvarshavende chefredaktør og direktør på Jysk Fynske Medier.

Den officielle udnævnelse sker, når Danmarks Kartoffel Råd holder årsmøde på Egeskov Slot torsdag 16. januar.

Han ser frem til at være med til at sprede de gode budskaber om kartofler, lyder det i en pressemeddelelse:

- Kartoflen har måske lidt et ry for at være lavstatus. Med alle dens fortræffeligheder synes jeg, at kartoflen fortjener noget finere omtale. Kartoflen er jo køkkenets schweizerkniv ­- der er ingen grænser for, hvad en kartoffel kan bruges til. Vi burde som kartoffeldyrkernation være stolte over kartoflen, og det tror jeg, der er mange, som glemmer, lyder det fra ambassadøren.

Blandt andet gode formidlingsevner er en af grundene til, at valget er faldet på Troels Mylenberg.

- Vi har udnævnt Troels Mylenberg som kartoffelambassadør, fordi han i medierne er en markant herre, som er meget veltalende. Han brænder igennem med sine budskaber, og det er nogle af de egenskaber, vi kigger efter ved en ambassadør, lyder det fra formand for Danmarks Kartoffel Råd Johs. Nørregaard Frandsen.

Danmarks Kartoffel Råd arbejder for at fastholde og fremme kartoflens tilstedeværelse i det danske køkken, og det er på den baggrund, at rådet hvert år udnævner en kartoffelambassadør, som ofte er en kendt eller fremstående person.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce