Annonce
Odense

Muslimsk organisation serverer gratis suppe og risengrød på Flakhaven

Organisationen er på gaden fra 11-15 og serverer gratis suppe og risengrød. PR-Foto
Lørdag trakterer organisationen Muslimer for Fred med suppe og risengrød på Flakhaven i Odense.
Annonce

Lørdag den 14. december ønsker organisationen Muslimer for Fred glædelig jul og serverer gratis varm suppe og indisk risengrød på Flakhaven i Odense.

Arrangementet "vild med suppe" har siden 2012 været en årlig begivenhed op til jul på Rådhuspladsen i København, men i år har arrangementet spredt sig til flere steder i landet - også til Odense.

"Med begivenheden ønsker vi at vise respekt og tolerance overfor andre trossamfunds højtider, samt understrege sammenholdet om næstekærlighed, som ikke bare er et vigtigt budskab i julen for kristne, men noget vi alle kan samles om," udtaler talsmand for Muslimer for Fred, Imad Malik.

Arrangementet foregår på Flakhaven i Odense fra klokken 11-15.

"Alle er velkomne til en eksotisk smagsoplevelse i næstekærligheden navn - enten med en hyggelig samtale eller bare i forbifarten", lyder det fra organisationen.

Organisationen Muslimer for Fred har været i Danmark siden 1950'erne og er et initiativ af Danmarks ældste muslimske organisation, Islams Ahmadiyya Menighed. Organisationen står for forskellige arrangementer og står blandt andet også for oprydningen efter nytårsfesten på Rådhuspladsen i København den 1. januar.

Arrangementet afholdes for første gang i Odense. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: 2,2 millioner danskere får nu 1000 kroner hver

Kerteminde For abonnenter

Lokal håndværker vil bygge 32 huse i Langeskov - venter blot på lokalplanen: - Jeg oplever, at jeg kommer bagerst i køen

Annonce