Annonce
Faaborg-Midtfyn

Musikskolens julekoncerter og julekalender

Elever fra Faaborg-Midtfyn Musikskole giver julekoncert fem forskellige steder i kommunen. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Faaborg-Midtfyn: Man kan opleve julekoncerter med Faaborg-Midtfyn Musikskole, der spiller fem steder i kommunen.

29. november kl. 16 i Horne Kirke, 3. december kl. 18 i Ringe Kirke, 9. december kl. 18 i Sdr. Broby Kirke, 9. december kl. 18 i Rolfsted Kirke og 11. december kl. 17 i Byskolen i Faaborg.

Den skarpsindige læser vil opdage, at musikskolens elever optræder samtidig i både Sdr. Broby og Rolfsted den 9. december. Det er ikke en trykfejl.

- Det er forskellige konstellationer, der optræder i hver sin kirke, forklarer musikskoleleder Benni Hauge Pedersen.

Alle coronarestriktioner vil naturligvis blive fulgt. Der vil være antalsbegrænsning i forhold til antal tilhørere afstemt efter den enkelte kirkes retningslinjer. Nogle koncerter vil blive live-streamet via musikskolens Facebookside, andre optaget og uploadet efterfølgende.

Annonce

Julekalender

Faaborg-Midtfyn Musikskole gentager sidste års succes med en julekalender. I år i en corona-venlig udgave. Hver dag vil der blive uploadet et spørgsmål evt. suppleret med et billede og/eller en lydfil. Spørgsmålet uploades på såvel musikskolens Facebookside som Instagramside. Svar sendes pr mail til: konkurrencemusikskolen@fmk.dk.

Vinderen får udover æren en måneds gratis undervisning i musikskolen. Alle er velkomne til at deltage. Det er således ikke at krav, at deltagere er elev i musikskolen, oplyser Benni Hauge Pedersen.

Annonce
Fyn For abonnenter

Det værste halve år i mit liv: Lilleholt sendt til tælling af corona, historisk krise i Venstre og et kølnet venskab med Løkke

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke alle får samme service: Frisklavet ældremad på udvalgte plejecentre i Odense er i fare

Middelfart For abonnenter

Efter afsløring af smitteudbrud og bekymring hos møbelfabrik: Nu bliver alle medarbejdere tilbudt coronatest

Annonce