Annonce
Nyborg

Musikklubben uden navn spiller op

Det er hemmeligt, hvem der kommer og spiller på tirsdag på Bastionen. Men de skulle være rigtig gode. Vi må nøjes med et billede af kulturhuset udefra. Arkivfoto.
På tirsdag får Nyborg nye musikklub premiere og den får også et navn

Nyborg: Musikken er topprofessionel. Det er fed rock, svedig blues. Eller noget i den stil. Og det hele foregår i musikklubben uden navn.

Det hele lyder meget mystisk, men hvis man dukker op tirsdag den 22. oktober klokken 19 på Bastionen, bliver det hele meget mere klart.

Den aften, holder den nye musikklub nemlig gratis dobbelt-koncert, og samtidig afsløres det, hvad klubben kommer til at hedde efter en navnekonkurrence. Præmien er et års medlemsskab af klubben - værdi 1000 kroner.

Selv om der er tale om en gratiskoncert i byens kulturhuset, hvor der er plads til rigtig mange mennesker, har foreningen valgt at sætte begrænsninger på.

Det samme gælder antallet af faste medlemmer, der ikke må overstige 175. Det skal være med til at sikre, at dobbeltkoncerterne fremover ikke ligner traditionelle koncerter, men får et mere intimt præg.

Arrangementerne vil i øvrigt blive placeret først på ugen, typisk mandag eller tirsdag, for at undgå, at musikerne konkurrerer med sig selv. Og det er ikke sikkert, det bliver på bastionen hver gang.

Klubbens bestyrelse kigger efter andre muligheder rundt om i byen. Det kunne være KinoVino eller måske på Muzirkus, siger Hanne Børsen fra klubbens bestyrelse.

Når den første gratiskoncert er overstået skal pengepungen frem. Et medlemsskab, der giver adgang til otte til ti koncerter, koster 1000 kroner. Ikke medlemmer kan også komme med ind i klubben, men medlemmerne har fortrinsret.

Man kan sikre sig en af de gratis billetter til koncerten på tirsdag via Bastionens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce