Annonce
Fyn

Musiker og yogainstruktør sætter fokus på fynsk natur

Det andet arrangement i Favn Fyns Natur afholdes søndag den 16. august i Svanninge Bakker. Foto: Hans Kristian Hannibal-Bach
Musiker Hans Kristian Hannibal-Bach og yogainstruktør og naturterapeut Sarah Gråskov sætter fokus på den fynske natur, når de inviterer fynboerne med til yoga- og musikarrangementerne Favn Fyns Natur.
Annonce

Fyn: Favn Fyns Natur er navnet på Hans Kristian Hannibal-Bachs og Sarah Gråskovs nye projekt, der kombinerer natur, musik og yoga. De har siden november sidste år stået bag en række meditative koncerter med guidet yoga undervejs i Odense. Nu skal resten af Fyn med, og fokus skal være den fynske natur.

- Vi kombinerer det for at få vist de skønne perler, vi har på Fyn, på en anderledes måde, siger Hans Kristian Hannibal-Bach.

Favn Fyns Natur er et af fire projekter, der har modtaget midler fra Kulturregion Fyns Covid-19 Kulturpulje, der støtter nye kulturprojekter tilpasset en hverdag med afstand og smittefare. Formålet med arrangementet er, at fynboerne skal have skuldrene ned i deres travle hverdag og nyde deres omgivelser på en ny måde.

I alt består Favn Fyns Natur af fem arrangementer rundt om på øen, hvor den åbne fynske natur vil sætte rammerne og være i fokus både før og under arrangementet.

- Vi starter med at lave en introduktion, hvor vi fortæller om stedet, naturhistorien og dyrelivet. Og så opfordrer vi folk til at gå en tur i området eller tage en guidet tur, siger Hans Kristian Hannibal-Bach.

Undervejs vil deltagerne blive guidet gennem blide yogaøvelser af Sarah Gråskov til livemusik af Hans Kristian Hannibal-Bach. Det er Hans Kristian Hannibal-Bachs håb, at de deltagende vil opleve den kendte natur på en anden måde end normalt.

- Vi håber, at de får en anderledes oplevelse af noget natur, som de måske har hørt om eller er gået en tur forbi, siger han og tilføjer:

- At man sætter tempoet ned og fornemmer oplevelsen gør, at den sætter sig lidt mere fast.

Hans Kristian Hannibal-Bach og Sarah Gråskov har tidligere oplevet, at lignende arrangementer fik god respons hos de deltagende, og de planlægger derfor at videreudvikle konceptet i fremtiden.

Det første af de fem arrangementer i Favn Fyns Natur bliver afholdt på søndag den 9. august på Gyldensteen Strand. Foto: Hans Kristian Hannibal-Bach

Det første af de fem arrangementer finder sted på søndag den 9. august på Gyldensteen Strand, og det næste søndag den 16. august i Svanninge Bakker.

Annonce
Annonce
GOG

GOG: Storsejr med panderynker

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

På kanten af kaninhullet

Fyn

Flere arbejdspladser i sigte: Cannabis-succes åbner døren for flere job - byggeri bliver genoptaget

Odense

V-politiker raser: Udvalg ville ikke tale om Tarup Gl. Præstegaard

Annonce