Annonce
Navne

Musiker Bo Stief fylder 70 år

Bassist og kapelmester Bo Stief fylder 70 år. Foto: Torben Christensen/SCANPIX
Annonce

70 Der står ikke fødselsdagsafslapning på menuen, når jazzbassist, komponist og producer Bo Stief lørdag den 15. oktober fylder 70 år.

Tværtimod skal den garvede musiker tilbringe sin fødselsdag dér, hvor han føler sig rigtig godt hjemme. På scenen omgivet af dedikerede musikere og entertainere.

For selv om de 70 år banker på døren, og jobbet på Syddansk Musikkonservatorium er sagt op, har Bo Stief ingen planer om at sænke farten.

- Tværtimod. Jeg sidder stadig pænt og øver mig, så der er fuld knald på, siger Bo Stief, som på lørdag giver koncerter på Gentofte Hovedbibliotek og Jazzhus Montmartre.

Karrieren har budt på optrædener med store kunstnere som Miles Davis, Stan Getz og Ben Webster, og selv om det har været en ære at dele scenen med musikere som dem, så har højdepunkterne været mange, påpeger Bo Stief.

- Det er meget svært at vælge, fordi det er stort at være bassist. Det er så fantastisk at spille, lyder det fra musikeren, der også har arbejdet sammen med danske musikere som Sanne Salomonsen og Søs Fenger.

- Jeg prøver altid at forklare folk, at nu og her er bedst, fordi det altid er her, hvor det er mest intenst, og hvor man er på vej mod noget nyt. Faktisk skal vi spille på Montmartre om tre dage, og jeg har fået to af Stevie Wonders gamle musikere med. Og det er dér, hvor mine tanker er lige nu, fortæller kapelmesteren og komponisten.

I øjeblikket turnerer Bo Stief rundt med orkesteret Dream Team, og så er han desuden involveret i projektet Playground Live, som arbejder med unge talenter mellem 15 og 23 år.

Bo Stief er gift med Anne, som han har været sammen med siden 1989. Han er far til to voksne døtre, og så er den rutinerede musiker desuden bonusfar til to papbørn. (ritzau)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Kerteminde For abonnenter

Flemming har skabt et millionoverskud i sin smedevirksomhed, men nu står det stille: - Jeg kan godt frygte for fremtiden

Annonce