Annonce
Nordfyn

Musikbooker: - Jeg vil samarbejde med Nordfyn

Leif Møllgaard, musikbooker og indehaver af den Odense-baserede virksomhed Musicbooking.dk, foran Støberiet i Bogense. Foto: Dorthe Wolff
Musikbooker Leif Møllgaard har fået "Nordeuropas stærkeste band" i Bruce Springsteens musik til snart at spille koncert på havnen i Bogense. Nu vil han gerne samarbejde med Nordfyn om endnu flere arrangementer.

Bogense: Lørdag den 26. september bliver dørene åbnet til en musikalsk oplevelse med "Nordeuropas stærkeste band" i Bruce Springsteens musik, når The Boss - Tribute to Springsteen spiller på havnen i Bogense. I hvert fald hvis man spørger Leif Møllgaard, der har booket bandet til at spille i Støberiet, og som har arbejdet inden for eventbranchen i 35 år.

- Hvis man ikke kan få Bruce Springsteen selv til at komme, så er The Boss det bedste alternativ. De er skidegode og en kæmpe succes, og jeg laver mange koncerter med dem rundt omkring i landet. Men nu er det første gang, jeg får lov til at lave en koncert med dem i Støberiet.


Annonce

Jeg vil gerne bidrage til, at Nordfyn er noget, man får øje på.

Leif Møllgaard, musikbooker


Ind til nu har koncerter i det nordfynske kulturhus mest talt navne inden for danskpop-genren, og derfor er Leif Møllgaard lidt spændt på modtagelsen.

- Min idé er jo aldrig kun at lave én koncert, men at lave flere. Så derfor er jeg da spændt på, hvordan det går med den her koncert, for jeg ved jo endnu ikke helt, hvad folk vil have heroppe.

Selv om der er plads til mange flere i kulturhuset på havnen, er der kun sat 200 billetter til salg til koncerten for at sikre, at alle retningslinjer er overholdt i forhold til Covid-19.

Garant for succes

Leif Møllgaard kalder sig selv iværksætter og vil gerne samarbejde med folk om at sætte ting i gang. Gennem fem år har han lavet forskellige musikarrangementer i Skovby Forsamlingshus, men han vil gerne sætte endnu mere i gang på Nordfyn. Derfor har han et budskab til nordfynboerne:

- Jeg ønsker at samarbejde med Nordfyn om arrangementer som koncerten på Støberiet. Jeg går ind og understøtter det, så der ikke bliver noget underskud, og så må forskellige foreninger gerne byde ind og være en del af det eller på en eller anden måde bakke op, hvor de måske samtidig tjener lidt penge. For eksempel ved at hænge plakater op eller et eller andet, forklarer Leif Møllgaard og fortæller om en større vision:

- Jeg vil gerne bidrage til, at Nordfyn er noget, man får øje på. Der er jo skønne strande og dejlige marinaer, men jeg vil gerne være med til at få Nordfyn på det musikalske landkort. Men jeg kan ikke gøre det alene.

Derfor appellerer han til, at private, foreninger eller virksomheder, henvender sig, hvis de har en god idé.

- Der er for eksempel mange foreninger, der taber penge på at stable koncerter på benene, men hvis man tager mig med på vognen, så garanterer jeg, at der ikke bliver underskud. Jeg har så meget viden og erfaring inden for det her, så den risiko står jeg for.

Annonce
Sport For abonnenter

Landsholdets mangeårige massør har haft pacemaker i 27 år: Han tænker ikke på den, men tænker meget på Christian Eriksen

Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Se videoen: Da kampuret slog 10 sendte barndomsbyen klapsalver af sted til Eriksen

Sport

Genlæs livebloggen: Danmark taber 1-2 efter formidabel præstation  

Annonce