Annonce
Odense

Musikbiblioteket har tinnitus på tapetet

Musikbiblioteket har inviteret multimediekunstneren Maj Bjørnholdt Kjærsig til at kuratere de to aftener med særegne lydkunstperformances og lydværket ?In the Non Loop?. PR-foto
  • Intro


Odense: Mandag 26. og tirsdag 27. september rykker en gruppe kunstnere ind på Musikbiblioteket i Odense og viser eksempler på ny lydkunst på todagesfestivalen Tinnitus.

Kunstnerne præsenterer alt fra true crime, overflader, feministisk poesi, elektroniske improvisationer, hjemmelavede syngebowler og et audiovisuelt one-man-shaman-show.

Musikbiblioteket har inviteret multimediekunstneren Maj Bjørnholdt Kjærsig til at kuratere de to aftener med særegne lydkunstperformances og lydværket "In the Non Loop". Maj Bjørnholdt Kjærsig er uddannet fra Det Fynske Kunstakademi samt hos kunstnergruppen Vinyl Terror & Horror.

Man kan også opleve Sif Hedegård undersøge et felt mellem fiktion og virkelighed med inspiration fra true crime-genren i performancen "Teenage Lesbian Truck Murder". Man kan også opleve Sune Lysdal i performancen "Der er ikke nogen overflade": En tegne-lydperformance med brug af bibliotekets inventar og kontaktmikrofoner.

Alle performances vil blive optaget live, og der vil blive udgivet et kassettebånd i samarbejde med Det Fynske Kunstakademi. Kassettebåndet vil derefter kunne lånes eller købes på Musikbiblioteket.

Festivalen er en del af det såkaldte Takeover-koncept på Musikbiblioteket, hvor kunstnere og musikere med tilknytning til Odense indtager rummet med egne installationer og koncerter.

Lydkunstfestivalen fungerer også som optakt til den rolige og dæmpede elektroniske musik, der kan opleves fredag den 30. september i forbindelse med sovekoncerten på Musikbiblioteket i Odense.

Tinnitus foregår mandag 26. og tirsdag 27. september fra klokken 19.00 på Musikbiblioteket på Østre Stationsvej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce