Annonce
Assens

Musikalsk legestue i Gummerup Vuggestue

Går det, som det plejer, bliver der stort ryk-ind i vuggestuen den 2. april. Arkivfoto

Åbent hus i Gummerup Vuggestue lørdag den 2. april

Annonce

Gummerup: Sang og musik bliver dagens tema, når Gummerup Vuggestue åbner dørene til musikalsk legestue lørdag den 2. april.

Arrangementet henvender sig til alle interesserede, der har lyst til at kigge indenfor i vuggestuen.

- Vi åbner dørene for alle nysgerrige, forældre, mødregrupper, veninder, vordende forældre, børn, bedsteforældre og folk fra lokalområdet, siger vuggestueleder Hanne Dorthe Frimodt.

Vuggestuen i Gummerup oplever traditionelt et stort rykind af børn og voksne, når der bliver inviteret til ekstra aktiviteter om lørdagen under overskriften "Musikalsk legestue".

Institutionen følger igen op på successen, og inviterer til musikalsk formiddag, hvor man kan være med til at synge og spille kendte sange og sanglege.

Der serveres kaffe og brød, og inviteres til fri leg og rundvisning indimellem musikken.

Den private vuggestue i Gummerup har været en succes fra starten, da den i 2009 blev etableret på initiativ af en gruppe forældre. Institutionen er normeret til 27 børn.

Vuggestuen er i gang med en udvidelse og slår til juni dørene op for 6 ekstra vuggestuepladser og indskrivning til pladserne er i fuld gang. Der er åbent hus fra klokken 9.30 til klokken 11.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Annonce