Annonce
Sydfyn

Musik på Langeland Bibliotek vender tilbage: Sangskriver fra Nyborg og lokal trio lægger ud

Spillemandsorkesteret "Kold skål" er blevet til "Kammerjunkerne" og optræder på Langeland Bibliotek. Privatfoto

LANGELAND: Efter vinter kommer vår - musikken på biblioteket genopstår, lyder det i pressemeddelelse fra Langeland Bibliotek.

Sammen med biblioteket tager en række sangskrivere hul på en ny sæson af ”Musik på Biblioteket” torsdag den 27. februar på Langeland Bibliotek fra kl. 19 til 21.

Biblioteket lægger ud med en sangskriver fra Nyborg og en lokal trio.

Først kommer Kirsia Isabella og synger nogle af sine nye sange.

- Kirsia Isabella gi'r denne aften smagsprøver på sit righoldige repertoire af egne danske sange fyldt med nerve og næring: forårssang, løftesang, protestsang, fødselsdagssang, kærlighedssang, blomstersang m.m. - både med og uden guitarakkompagnement, lyder det i pressemeddelelsen.

Herefter kan man opleve Kammerjunkerne, der består er Michael Larsen på harmonika/sav, Mogens Kold på guitar/sang og Valle Hansen på bas/sang.

- Vores gamle hedengangne spillemandsorkester ”Kold Skål” blev gendannet som en trio for et års tid siden – de ku’ ikk’ la’ vær’! Som de til-overs-blevne rester kalder de sig nu for ”Kammerjunkerne”. De spiller og synger folkemusik med fynd og klem for Gud og hver mand og gamle koner - så godt de ka’, skriver biblioteket i pressemeddelelsen.

Arrangementet er gratis og kræver ikke tilmelding. Som altid er der ved koncerterne mulighed for at købe øl, sodavand, kaffe, te, chokolade og vand. /anst

Kirsia Isabella optræder med nye numre på Langeland Bibliotek. Privatfoto
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Liveblog: 161 er nu døde med coronavirus i Danmark

Fyn

Odense-restaurant begærer sig konkurs

Annonce