Annonce
Nyborg

Musical med Annette Heick opgivet

Allan Damby og Allan Wahlers, der står bag produktionsselskabet Damby & Wahlers, beklager situationen. Foto: Emilia Therese
De lokale producenter bag forestillingen må tage musicalen "Company" på Bastionen i Nyborg af plakaten, endnu før de første prøver er begyndt.

Nyborg: Musicalen "Company" er taget plakaten i Nyborg, endnu før de første prøver er begyndt.

Forestillingen med blandt andre sangeren og musicalstjernen Annette Heick, skuespilleren Kurt Dreyer og sangeren og skuespilleren Kiki Brandt i nogle af de bærende roller skulle have haft premiere i Nyborgs lokale kulturhus, Bastionen, den 18. september.

Men både den og de 12 øvrige forestillinger er nu opgivet.

Det er personlige og private omstændigheder hos de lokale producenter Damby & Wahlers, der har ført til aflysningen, fremgår det af en pressemeddelelse.

"Det er med stort vemod, at Damby & Wahlers i dag må meddele, at produktionen af musicalen COMPANY med planlagt premiere onsdag d. 18. september 2019 på Bastionen i Nyborg må lægges ned på grund af pludselig sygdom i produktionsselskabet. Dermed kan selskabet ulykkeligvis ikke løfte opgaven.

Vi er utroligt kede af ikke at kunne få lejlighed til at præsentere denne skønne musical med iscenesættelse af Jan Hertz og med et helt igennem fantastisk hold af medvirkende. Og ikke mindst er vi kede af det i forhold til publikum, der havde så meget at glæde sig til," skriver Damby & Wahlers, der ikke har yderligere kommentarer.

Opsætningen af Stephen Sondheims og George Furths musical-komedie, der har vundet adskillige priser og gået for fulde huse på blandt andet Broadway i New York, er den kun anden forestilling, de østfynske producenter har givet sig i kast med.

Den første var "End of the Rainbow". Den fik tidligere på året fine anmeldelser, men solgte langt fra så mange billetter, som producenterne kunne have ønsket sig.

Ikke desto mindre havde Damby & Wahlers mod på den noget større forestilling "Company".

Billetkøbere kan henvende sig til Bastionen efter sommerferien, fra uge 34 og frem - eller de vil blive kontaktet direkte.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Inden ny lov er færdig: V og K i Odense vil aktivere indvandrere på fuld tid

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];