Annonce
Sydfyn

Museumsinspektør er blevet genansat: Sille Radoor Larsen starter som museumsinspektør på Ærø Museum 1. januar

Sille Radoor Larsen er 1. januar genansat som museumsinspektør på Ærø Museum. Arkivfoto: Linea Marie Andersen
Ærø Museum har trukket sin opsigelse af Sille Radoor Larsen tilbage og genansat hende i en fast stilling som museumsinspektør på Ærø Museum. Genansættelsen skyldes, at Mikkel Kühl, som har været på Ærø Museum i 16 år, skifter til Marstal Søfartsmuseum.
Annonce

Ærø: Der bliver flyttet godt og grundigt rundt på museumstaburetterne i øjeblikket.

Sille Radoor Larsen, som i september blev opsagt fra Ærø Museum på grund af manglende lønkroner, er blevet genansat som museumsinspektør per 1. januar. Hun overtager jobbet efter museumsinspektør Mikkel Kühl, som har været på Ærø Museum i 16 år, men som 1. januar starter som museumsinspektør på Marstal Søfartsmuseum.

Kim Furdal, leder af Ærø Museum, er glad for, at Sille Radoor Larsen har takket ja til at vende tilbage til jobbet som museumsinspektør.

- Det var meget naturligt for os at gensansætte Sille, da vi har har været godt tilfredse med hende. Hun er fagligt dygtig, hun kender efterhånden Ærø godt og har mange gode kontakter, siger Kim Furdal.

Sille Radoor Larsen bliver ansat i en fast stilling, og grunden til at stillingen ikke har været slået op er, at museet har valgt at trække Silles opsigelse tilbage, forklarer Kim Furdal.

Sille Radoor Larsen glæder sig til at vende tilbage til Ærø Museum.

- Jeg skal fortsætte med det arbejde, jeg var i gang med, og så skal jeg også i gang med skoleformidlingen og den aktivitetsbaserede formidling. Jeg skal blandt andet arbejde på at give museet i Brogade et løft. Der skal for eksempel være nogle flere aktiviteter på museet, fortæller hun.

Sille Radoor Larsen begynder i sit "nye" job 1. januar.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Nu får Vollsmose sin egen læge

Hall of Fame

Portrætserie: De største danske sportsnavne - fra Ragnhild Hveger til Michael Laudrup

Annonce