Annonce
Assens

Museet er børnevenligt i efterårsferien

På museet kan man i efterårsferien - blandt meget andet - prøve at lave sine egne filtæbler. Privatfoto
Annonce

Assens: Igen i år har Museum Vestfyn aktiviteter for hele familien i efterårsferien fra mandag 15. til fredag 19. oktober kl. 10-15.

Hvis ikke man har prøvet at gå i "Skrådrengens fodspor" og opleve et anderledes Assens, så er muligheden der i efterårsferien. Her kan børn og voksne følges ad og opleve en hverdag anno 1896 set med en 11-årig tobaksdrengs øjne.

Man kan også gå på opdagelse i udstillingen "Mennesket og havnen" og hjælpe Peter Tolder med at finde nøglen til skattekisten.

Som en del af Æblefestivalens fokus på æbler, kan man filte sine egne æbler, og der bliver også maritime dage med historiske lege og mulighed for at slå reb og lege med skibe i museets lille havnebassin.

Det er forskelligt, hvilke aktiviteter der er de enkelte dage; man kan tjekke hele programmet på Museum Vestfyns hjemmeside.

Det er gratis at deltage i aktiviteterne, og man behøver ikke tilmelde sig. Der er også gratis entré til udstillingen "Mennesket og havnen" på aktivitetsdagene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Kerteminde For abonnenter

Flemming har skabt et millionoverskud i sin smedevirksomhed, men nu står det stille: - Jeg kan godt frygte for fremtiden

Annonce