Annonce
Kerteminde

Munkebo Kro genåbner restauranten med aspargesfest

I restauranten på Munkebo Kro har man i flere år i sæsonen fejret asparges næsten lige så intenst, som man gør det i Tyskland. Og når restauranten onsdag den 20. maj genåbner efter at have holdt corona-lukket bliver det med asparges til alt. Arkivfoto: Jens Wognsen
Onsdag kan man igen spise i restauranten på Munkebo Kro. Ved blot at fjerne et enkelt bord kan alle afstandsregler overholdes - og selvfølgelig bliver der opstillet masser af flasker med håndsprit.

Munkebo: Det er aspargessæson lige nu, og det hylder Munkebo Kro med et menukort propfyldt med asparges, når de onsdag den 20. maj kan genåbne efter at have haft corona-lukket siden marts.

- Vi har kun været nødt til at fjerne et enkelt bord for at kunne leve op til afstandskravene, fortæller Iben Egebjerg Germundsson, der ejer og driver kroen sammen med sin mand, Finn Egebjerg Rasmussen.

I forvejen har de spisende gæster på Munkebo Kro haft rigeligt plads ved bordene. I den almindelige opstilling er der den lovpligtige meter mellem gæsterne, når de sidder bænket i de magelige medaljonstole.

- Og vi tager hånd om gæsternes sikkerhed, både med skiltning og med masser af håndsprit.

Og så er der som nævnt asparges på menuen. Munkebo Kro fejrer hvert år den hvide - eller grønne - grøntsag næsten lige så vildt, som man er berømt for at gøre det i Tyskland.

- Det har givet genlyd i hele landet, fortæller Finn Egebjerg Rasmussen.

- Vi har haft gæster, der komme temmelig langt væk fra for at spise, og når jeg spurgte, hvordan de lige havde fundet på at køre til Munkebo Kro lød svaret: Fordi vi kan få asparges.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce