Annonce
Kerteminde

Munkebo: Biblioteksvenner blev aldrig hørt om flytteplaner, nu tager de selv ordet

Munkebo Biblioteks Venner er uikke glade for planerne om at flytte deres bibliotek. Det vil de gerne give udtryk for på et møde mandag den 18. november. Arkivfoto
- Vi er aldrig blevet hverken spurgt eller orienteret i forbindelse med planerne om at flytte biblioteket, siger formand for Munkebo Biblioteks Venner, Agnete Søgaard Hansen. Det regner de nu med at blive på et møde, de har inviteret til i Munkebo Kulturhus mandag den 18. november.

Munkebo: - Vi er aldrig blevet spurgt, så nu må vi selv gøre noget for at blive hørt.

Sådan forklarer formand for Munkebo Biblioteks Venner, Agnete Søgaard Hansen, om baggrunden for, at foreningen den 18. november inviterer til et åbent møde om flytningen af Munkebo Bibliotek. Bag invitationen står desuden 13 foreninger, der bruger lokalerne i Munkebo Bibliotek.

Politikerne i byrådet har besluttet at flytte Munkebo Bibliotek over i Munkebo Forsamlingshus for at give plads til medarbejdere fra Langeskov og Munkebo Rådhuse. Men de har aldrig spurgt bibliotekets brugere, hvad de synes om den idé, eller informeret dem. Så nu tager de selv initiativ til at blive hørt og informeret.

- Vi har nu et velfungerende bibliotek, der er bygget og indrettet til netop det formål. Det er ovenikøbet hovedbiblioteket i kommunen, hvorfra administrationen foregår, påpeger Agnete Søgaard Hansen.

- Det er da ærgerligt at ødelægge noget velfungerende ved at reducere deres plads til det halve og dermed forringe forholdene for både brugere og personale.

Hvor mange lokalpolitikere, der dukker op til mødet, ved Agnete Søgaard Hansen ikke endnu, men alle er i hvert fald blevet inviteret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1995: Mand anholdt for ni sexoverfald i Odense

1995 Kriminalpolitiet anholdt kort før kl. 21 i aftes en 37-årig mand fra Odense, som foreløbig mistænkes for at være gerningsmand til ni sexoverfald på kvinder i Odense. Manden, der havde set tv sammen med nogle bekendte, ringende ved 19.30-tiden selv til politiet og fortalte, at det var ham, der onsdag cyklede ind i en 17-årig skolepige på cykelstien bag Haustrups Fabrikker. Han havde genkendt sig selv efter det signalement, som TV 2 havde sendt ud i Nyhederne kl. 19. Den 37-årige tilstod, at det var ham, der havde påkørt den 17-årige pige, men at der var tale om et færdselsuheld. Ifølge pigens forklaring havde den anholdte indhentet og væltet hende på cykelstien men stak af, da hun skreg op. 1970 De to unge odenseanere Peter Sindberg og Bjarne Hildebrandt, der stod som arrangører af beatkoncerten med Jethro Tull i Fyens Forum i fredags, præsenterer en ny koncert allerede på lørdag med den københavnske trio Young Flowers og guitaristen Peter Thorup, der er tidligere medlem af gruppen Beefeaters. Efter forhandling med teaterchef Kai Wilton gennemføres koncerten på Odense Teater som en ”Midnight Session”, der begynder kl. 23.30 og foruden Young Flowers også byder på Otte Franckers kvartet. I øvrigt ligger det nu fast, at den engelske beatgruppe Procul Harum giver koncert i Odense den 19. februar. Koncerten arrangeres i samarbejde med impressario Steen Wittrock. 1945 I Middelfart udviklede der sig rene skandalescener, da kommunen i går åbnede for salget af de kommunale tørvereserver. Praktisk talt alle husstande i byen søgte at sikre sig de tre sække med 40 kilo tørv, som der kunne udleveres, og der opstod vildt slagsmål for at komme frem til udleveringsstedet. Den voldsomme tilstrømning kom helt bag på kæmnerkontoret, der inden for et angivet tidsrum havde åbent for salget. Kvinder og mænd i hundredvis løb storm mod rådhuset, og i løbet af få øjeblikke var alt kaos med råb og skrig fra menneskemængden, hvor der blev puffet og slået med knytnæver. En dame besvimede og en mand fik sin hånd så stærkt læderet, at han måtte under lægehandling.

Fyn

Opsang til regeringen: Det haster med at afværge trængsel på Lillebælt

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];