Annonce
Kerteminde

Munkebo: Biblioteksvenner blev aldrig hørt om flytteplaner, nu tager de selv ordet

Munkebo Biblioteks Venner er uikke glade for planerne om at flytte deres bibliotek. Det vil de gerne give udtryk for på et møde mandag den 18. november. Arkivfoto
- Vi er aldrig blevet hverken spurgt eller orienteret i forbindelse med planerne om at flytte biblioteket, siger formand for Munkebo Biblioteks Venner, Agnete Søgaard Hansen. Det regner de nu med at blive på et møde, de har inviteret til i Munkebo Kulturhus mandag den 18. november.
Annonce

Munkebo: - Vi er aldrig blevet spurgt, så nu må vi selv gøre noget for at blive hørt.

Sådan forklarer formand for Munkebo Biblioteks Venner, Agnete Søgaard Hansen, om baggrunden for, at foreningen den 18. november inviterer til et åbent møde om flytningen af Munkebo Bibliotek. Bag invitationen står desuden 13 foreninger, der bruger lokalerne i Munkebo Bibliotek.

Politikerne i byrådet har besluttet at flytte Munkebo Bibliotek over i Munkebo Forsamlingshus for at give plads til medarbejdere fra Langeskov og Munkebo Rådhuse. Men de har aldrig spurgt bibliotekets brugere, hvad de synes om den idé, eller informeret dem. Så nu tager de selv initiativ til at blive hørt og informeret.

- Vi har nu et velfungerende bibliotek, der er bygget og indrettet til netop det formål. Det er ovenikøbet hovedbiblioteket i kommunen, hvorfra administrationen foregår, påpeger Agnete Søgaard Hansen.

- Det er da ærgerligt at ødelægge noget velfungerende ved at reducere deres plads til det halve og dermed forringe forholdene for både brugere og personale.

Hvor mange lokalpolitikere, der dukker op til mødet, ved Agnete Søgaard Hansen ikke endnu, men alle er i hvert fald blevet inviteret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Ubudne gæster på Enghavevej

Sydfyn For abonnenter

Beskylder søfartsmuseum for at være uprofessionelt: Brug Facebook til at formidle historie - ikke private holdninger

Annonce