Annonce
Nordfyn

Mulighed for at blive akutvaccineret - måske

Opfylder man visse kriterier, er det muligt at bestille en tid til at blive vaccineret i Søndersø Hallerne. Foto: Finn Eriksen
Foruden på forhånd at opfylde en række kriterier skal man også være hurtigt fremme i Søndersø Hallerne, hvis man ønsker at blive akutvaccineret.

Nordfyn: Bliver der løbende vaccineportioner til overs, skal de helst ikke gå til spilde. Kan de gøre gavn, skal de gøre gavn.

Det er årsagen til, at det nu bliver muligt at blive akutvaccineret i Nordfyns Kommune i lighed med en række af de andre kommuner, hvor Region Sydmark har ansvaret for vaccineindsatsen. En række kriterier skal på forhånd være opfyldt, hvis man skal gøre sig forhåbninger om at blive akutvaccineret, som det kaldes.

Nordfyns Kommune oplyser, at man for at komme på akutlisten:

Annonce

- Skal være fyldt 60 år eller have modtaget en invitation til vaccination fra Sundhedsstyrelsen.

- Ikke være påbegyndt vaccination et andet sted. Det vil sige, at man ikke har fået det første stik.


Man skal kunne være ved vaccinationsstedet inden for 30 minutter fra, at man modtager et telefonopkald om, at der er restvaccine til rådighed. I de fleste tilfælde vil man blive ringet op om eftermiddagen og tidlig aften.


- Man skal kunne være ved vaccinationsstedet inden for 30 minutter fra, at man modtager et telefonopkald om, at der er restvaccine til rådighed. I de fleste tilfælde vil man blive ringet op om eftermiddagen og tidlig aften.

Kan bestille tid

I Nordfyns Kommune er der mulighed for at bestille en tid til at blive vaccineret i Søndersø Hallerne. Den foreløbige plan er, at man på de dage, hvor den lokale pop up vaccinationsklinik er åben i Søndersø Hallerne (den 14. april, 21. april og 28. april), har mulighed for at tilmelde sig akutlisten.

Alle tilmeldingerne bliver slettet, når vaccinationsdagen er omme. Det sker for at sikre, at der altid arbejdes efter en opdateret liste. Derfor skal man tilmelde sig igen, så længe man ønsker at stå på listen.

Tilmelding til akutlisten kan ske her: https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=YLM2FPRPU61P

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense Håndbold For abonnenter

Eks-landsholdsspiller før Odenses semifinalebrag: - Jeg havde drømt om en større rolle

Annonce