Annonce
Assens

Mulig børnelokkersag: Politiet har undersøgt flere mænd og biler - har brug for flere tip

Fyns Politi har set med stor alvor på sagen om en mulig børnelokker i Vissenbjerg. To gange har samme 13-årige pige fortalt, at hun er blevet antastet af en mand. Arkivfoto: Martin Kloster
Der er endnu intet gennembrud i sagen om den 13-årige pige, som er blevet antastet af en mand i en hvid varevogn i Vissenbjerg.
Annonce

Vissenbjerg: En hvid varevogn på gule plader og en mand, der både halter, angiveligt mangler fortænder og er skaldet, ryger og er omkring de 60 år gammel.

Selv om beskrivelserne af både bil og mand er forholdsvis konkrete, så har Fyns Politis afdeling for personfarlig kriminalitet endnu ikke kunnet få de to brikker til at passe sammen i sagen om den 13-årige pige, der er blevet antastet to gange på to forskellige tidspunkter i Vissenbjerg.

Mandag 14. september skulle manden have opsøgt hende i krydset Vestergade-Østergade og Kirkehelle og Søndersøvej klokken 14.15.

Og onsdag skulle det være sket mellem klokken 15.05 og 15.15 på Kirkehelle ved Lunderskovhuse.

Han skulle ifølge forklaringen have forsøgt at lokke hende ind i sin varevogn, men pigen er begge gange flygtet fra stedet.

Annonce

Har skabt utryghed

Politikommissær Jack Liedecke oplyser, at politiet har modtaget omkring 20 henvendelser, som er efterforsket.

- Vi har fået en hel del tip, og vi har undersøgt diverse personer og biler, men vi har ikke nogen, hvor bil og mand passer på det signalement, som pigen har givet til os. Der er desværre intet gennembrud i sagen, lyder meldingen fra lederen af politiets afdeling for personfarlig kriminalitet.


Vi har fået en hel del tip, og vi har undersøgt diverse personer og biler, men vi har ikke nogen, hvor bil og mand passer på det signalement, som pigen har givet til os. Der er desværre intet gennembrud i sagen.

Jack Liedecke


- Hvis der ikke kommer flere tip ind, må vi se, om der kommer yderligere op i sammenhæng med andre sager, uddyber Jack Liedecke.

Episoderne har skabt utryghed i lokalområdet, hvor Vissenbjerg Skole blandt andet har opfordret forældrene til at tale med deres børn, og eleverne er blevet bedt om at følges ad hjem fra skole.

Man kan kontakte Fyns Politi på 114, hvis man har oplysninger, der kan hjælpe med opklaringen af sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Storebæltsbroen spærret i østlig retning

Odense

Hård dom over ghettolov: Tudetosset

Annonce