Annonce
Nyborg

Muhs: Måske almene boliger på Strandvænget

Borgmester Kenneth Muhs vil gerne drikke kaffe med Holmegårdens nye formand og tage en snak om eventuelt nybyggeri. Strandvænget er en mulighed. Her er han fotograferet i efteråret, da Holmegården holdt indvielse på Seniorbofællesskabet Færgelejet. Foto: Michael Bager

Borgmesteren vil gerne drikke en kop kaffe med den nye formand for Holmegården, Kurt Bjørnø, der har en klar dagsorden.

Nyborg: Byrådet i Nyborg har ikke nogen stor plan om at bygge en masse almene boliger i fremtiden. Men derfor byder borgmester Kenneth Muhs alligevel den nye formand for Boligforeningen Holmegården, Kurt Bjørnø, velkommen til en kop kaffe. Og ikke bare for hyggen og gammelt venskabs skyld.

- Vi har jo tidligere meldt ud, at vi synes, Nyborg er godt forsynet med almene boliger. Men jeg har også tidligere sagt, at netop på Strandvænget er vi åbne for også at få almene boliger ind, hvis investorerne er interesserede i det. Så der er noget at snakke om, siger Kenneth Muhs.

Borgmesteren er ikke så interesseret i flere almene boliger på DSB-områderne:

- Vi glæder os over, at så mange private investorer er interesserede i at bygge på DSB-områderne, så her mangler der ikke aktivetet, siger Kenneth Muhs.

Han peger i øvrigt på, at arkitekterne bag Strandvænget-planerne har understreget, at der er et stigende behov for boliger til enlige - og den trend kan godt spille sammen med Holmegårdens ønske om at satse på byggeri af mindre boliger.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Magnus & Aksel sang tårerne frem i X Factor: - Når I står der og sprudler, så tænker man WAUW!

Odense

Ørnens Dag på Stige Ø

Leder For abonnenter

Spar sammen, OB

Odense Kommune skal stå fast over for fodboldklubben OB i sagen om en renovering af Odense Stadion. For det bør ikke være Odenses skatteborgere, der skal betale for, at byens og øens største fodboldklub får et bedre stadion at spille på. Det bør klubben og dens ejerkreds selv bekoste. Spørgsmålet om en renovering af Odense Stadion er nok engang blevet aktuelt, fordi OB sammen med de øvrige superliga-klubber, Divisionsforeningen og Dansk Boldspilunion har besluttet, at alle superliga-stadioner fra 2028 er udstyret med fuldt overdækkede tribuner. Det er en fin beslutning, som vil give bedre forhold for klubbernes tilskuere, så man på længere sigt forhåbentlig kan tiltrække flere tilskuere og dermed tjene flere penge. Det er imidlertid ikke Odense Kommunes opgave at sørge for, at erhvervsvirksomheder får bedre fysiske rammer at udøve deres virksomhed i. Odense Kommune skal skabe gode rammevilkår for kommunens virksomhederne i almindelighed, men kommunen skal ikke bruge sine sparsomme skattekroner på at forbedre hverken robotproducenters, gartneriers eller fodboldklubbers ydre rammer. Det må virksomhederne selv klare. Ejerforholdene af Odense Stadion er i dag mildt sagt noget rod. Odense Kommune ejer tre tribuner på stadion, mens en ejerkreds af bestyrelsesmedlemmer i Odense Sport & Event ejer den fjerde, og det skaber helt naturlige tvister mellem de forskellige ejeres forskellige ønsker. Derfor vil det være klogt, hvis man får skilt den kommunale økonomi fra den private virksomhed OB’s interesser fra hinanden. Det vil være til gavn for OB, for Odense Stadion og for Odense Kommune – og for de odenseanske skatteydere. Derfor vil det være klogt, at OB og ejerkredsen bag klubben begynder at spare sammen, så man på et snarligt tidspunkt kan købe stadion af kommunen. På den måde kan man engang i fremtiden, måske allerede inden 2028, få lejlighed til at gennemføre alle de udvidelser og forbedringer af Odense Stadion, som man har lyst og råd til og dermed være med til at skabe grundlag for at høste gevinster ved fremtidige sejre. Så spar endelig sammen, OB. Og begynd hellere i dag end i morgen.

Odense

Fra sceneskræk til sanger: Odenseanske Aksel er med i X Factor

Annonce