Annonce
Middelfart

Mountainbike: MTB Kids Cup i Nørre Aaby

Det er lige meget, om man har prøvet MTB før, eller om man er helt "grøn". Man kan sagtens deltage i løbet alligevel. Foto: Nørre Aaby Cykelklub/Claus Hilmar
Annonce

Nørre Aaby: Lørdag er der fare for mudder i ansigtet og lyden af hvinende cykelbremser på MTB-sporet på Kongsgaardsvej.

Nørre Aaby Cykelklub har, i samarbejde med Cykling Odense og DGI, lavet et MTB-stævne for børn. Første afdeling af ’Kids Cup’ finder sted på lørdag 3. oktober fra klokken 9-14. Og det sker på ”Nørre Åby Sporet”, Kongsgaardsvej i Nørre Aaby.

Cuppen afvikles over to afdelinger i otte forskellige klasser med forskellige ruter. Ruterne vil være egnede for begyndere, som endnu ikke har det store kendskab til sporten. Det anbefales at forældre kører med de mindste.

Annonce

Køres i flere klasser

Der køres i otte klasser: U8 – U10 – U12 – U14 for både piger og drenge.

Der køres på tid, hvor U8/U10 kører 20 minutter, og U12/U14 kører 40 minutter. Ruterne vil være rundstrækninger på cirka en kilometer for de mindste og lidt længere og sværere for de ældre.

Pga. Corona situationen er der et begrænset antal pladser, så hurtig tilmelding tilrådes. Vi beder alle overholde de gældende retningslinjer udstedt af sundhedsstyrelsen. Derfor må der også kun være én forældre med pr. deltager, og forælderen skal opholde sig i forældrezonen, hvor der er udsigt til banen under løbet. (Gælder selvfølgelig ikke forældre, der skal med på banen) Ligeledes skal du tage hjem, så snart dit løb er færdig. Deltagelse i cuppen er på eget ansvar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Vi finder os ikke i sexchikane

Fyn

Torsdagens tal: Odense nummer 26 over kommuner med mest konstateret coronasmitte i Danmark

Annonce