Annonce
Fyn

Motorvej genåbnes søndag morgen: - Drik en ekstra kop kaffe, før du kører

Broen over Den Fynske Motorvej ved Spedsbjerg rives ned i forbindelse med udvidelsen af E20 vest for Odense. Foto: Michael Bager
Fra klokken 18 lørdag aften har fynske motorvej været spærret mellem Odense SV og Odense V på grund af bronedrivning. Arbejdet skrider planmæssigt frem, og man forventer at motorvejen genåbnes søndag morgen klokken 9.

Fyn: Kort efter klokken 18 lørdag aften blev den fynske motorvej lukket fuldstændig af for trafik mellem afkørsel 52 Odense SV og afkørsel 53 Odense V.

Spærringen skyldes, at broen, som fører Spedsbjergvej over motorvejen, i løbet af natten skal rives ned, for at give plads til udvidelsen af motorvejen med en tredje vognbane. Samtidig benytter man lejligheden til at etablere en faunapassage en halv kilometer øst for Spedsbjergvej.

Selvom Vejdirektoratet på forhånd havde varslet op til halvanden times forlænget rejsetid på grund af omkørslen på syv kilometer, der blandt andet går gennem 15 større lyskryds i Odense, lader det til at omkørslen er gledet ganske gnidningsfrit lørdag aften.

Projektleder ved Vejdirektoratet, Robin Højen Madsen er lørdag aften ganske tilfreds med situationen:

- Det kører fint, der er ikke rigtig nogen forsinkelse. Arbejdet kører indtil videre også helt efter planen. De er godt i gang med at brække broen ned, og de har også gravet halvdelen af motorvejen op til den nye faunapassage, konstaterer han.

Derfor åbner motorvejen også efter planen søndag morgen klokken 9. Robin Højen Madsen har dog stadig en bøn til de morgenfriske bilister:

- Man må gerne drikke en ekstra kop kaffe i morgen tidlig inden man kører, for omkørselsruten varer i hvert fald til klokken 9, og det skal man lige være opmærksom på, når man kommer i morgen tidlig. For selvom motorvejen åbner klokken 9, så er der stadig nogen, der er ude på omkørselsruten også efter klokken 9. Så hvis man lige kan vente til lidt efter 9 med at køre i morgen tidlig, må man gerne det.

Søndag kan du se en video af, hvordan motorvejsbroen blev revet ned, på Fyens.dk

En halv kilometer fra Spedsbjervve-broen anlægges en faunapassage, nu hvor motorvejen alligevel lukket af. Foto: Michael Bager
Nedrivningen foregår i tidsrummet lørdag klokken 18 til søndag klokken 9. Foto: Michael Bager
Broen over den Fynske Motorvej ved Spedsbjerg rives ned. Foto: Michael Bager
Broen over Den Fynske Motorvej ved Spedsbjerg rives ned i forbindelse med udvidelsen af E20 vest for Odense. Foto: Michael Bager
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Sigtelse i sag om knivstik: Varetægtsfængslet kvinde stak mindst seks gange for at dræbe

Livsstil For abonnenter

Gør det selv-manden Kjeld Bjerre: Roberta er klar til at komme på græs

Annonce