Annonce
Alarm 112

Motorcykel kastet i Gl. Havn af lyshåret mand - brandfolk fiskede den op og ejer kom til

Med TrekantBrands hjælp fik politiet mandag aften fisket en motorcykel op af havnebassinet syd for Cafe Mums. Motorcyklen indgår i en efterforskning. Foto: Local Eyes
Dykkere og kran fra TrekantBrand kom på arbejde mandag aften, da politiet fik anmeldelse om, at en lyshåret mand var set kaste den motorcykel i havnebassinet i Gl. Havn. Motorcyklen viste sig at være stjålet, og ejeren kom til stedet og fik motorcyklen med hjem.

Fredericia: En specialbygget motorcykel blev mandag aften kastet i havnebassinet i Gl. Havn, af en lyshåret mand i sort tøj, som kom kørende på den. Et vidne så manden stoppe op og trille motorcyklen ud over bolværket, hvorefter han stak af.

- Vi fik anmeldelsen kort efter kl. 21 og fik fat i brandvæsenet til at hjælpe os med at fiske den op, siger vicepolitiinspektør Finn Ellesgaard Nielsen, Patruljecenter Syd.

Indsatsleder fra TrekantBrand Hans Egelund kom til stedet.

Annonce

- Vi fik vores dykkere fra Vejle hertil, og med hjælp af vores kran på stationen i Fredericia fik vi den hevet op, fortæller indsatslederen.


Vi fik dykkere fra Vejle hertil, og med hjælp af vores kran på stationen i Fredericia fik vi den hevet op.

Indsatsleder ved Trekantbrand Hans Egelund


Der var stadig benzin og olie i motorcyklen, men ikke mere end det fordamper af sig selv, vurderer Hans Egelund. Motorcyklen blev trukket op af bassinet og overdraget til politiet, som derefter kunne konstatere, at den var uden nummerplader.

- Men via stelnummeret kunne vi finde frem til ejeren, som blev tilkaldt og tog motorcyklen med hjem, siger Finn Ellesgaard.

Politiet leder nu efter den lyshårede mand, som bar en sort jakke og joggingbukser med en hvid stribe. Han kan se frem til en sigtelse for brugstyveri og hærværk, hvis politiet finder frem til ham.

Flammer over byen

TrekantBrand var hurtigt på stedet, idet indsatslederen kl. 21.36 var blevet kaldt til Vesthavnen, hvor en bekymret borger havde set store flammer i retning mod byen.

- Det var en inspektør fra et af skibene, som var blevet urolig over synet af meget høje flammer, når han kiggede i retning mod nord. Det viste sig at være den store flamme fra raffinaderiet, siger Hans Egelund.

Raffinaderiet er i øjeblikket i gang med et projekt i processen, som betyder, at der kan opstå ekstra høj flamme fra flaretårnet.

- Selv om Shell er flinke til at advare om, at det kan ske, så får vi ind imellem anmeldelser fra folk, som tror, at det brænder. Det er fint nok, og vi reagerer selvfølgelig på det, siger Hans Egelund, som derfor også roste inspektøren for at slå alarm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Odenseansk kvinde bor i sydisraelsk by under raketangreb: Vi løber i pendulfart til beskyttelsesrummet

Nyborg

Borgermøde med coronapas

Faaborg-Midtfyn

Deltag i afstemningen: Als-Fyn-broen splitter fynboerne - René vil ikke flytte til Faaborg, hvis der kommer en bro

Annonce