Annonce
Albaniserien

Morud IF vinder hjemme over Fjordager i målrig kamp

Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Morud IF gik fra banen med tre point i hjemmekampen mod Fjordager.

Fynsserien, mænd, Morud IF-Fjordager 4-1 (1-0)

Lørdagens kamp mod Fjordager resulterede i tre point for Morud IF. Hjemmekampen endte 4-1.

Sejren var den anden i sæsonen for Morud IF i Fynsserien, mænd.

Morud IFs mål blev scoret af Mads Boesen (16), Rasmus Petersen (60), Benjamin Hansen (65) og Frederik Hartung (89).

Efter hjemmekampen ligger Morud IF nummer otte med ni point og en samlet målscore på 11-14 efter syv spillede kampe ud af 28. Fjordager ligger nummer ni med ni point og en samlet målscore på 12-15.

Morud IFs træner har følgende kommentar:

- Stor ros til mine spillere for at kæmpe og løbe de sure meter. Fjordager trykkede på efter deres udligning lige efter pausen og kampen kunne faktisk være gået til begge sider. Men i dag havde vi den kynisme, der har manglet i de andre kampe og det kunne også ses, at vi ville vinde. Det er vigtigt i en række hvor alle slår alle, siger Allan Pendegast.

Morud IFs næste kamp spilles lørdag den 21. september kl. 15:00 på hjemmebane mod B 1909, der ligger nummer seks i rækken med ni point.

Fjordager skal på banen søndag den 22. september kl. 11:00. Det sker på hjemmebane mod topholdet Dalum IF, der ligger nummer et i rækken med 14 point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Regler må stoppe elløbehjul-rod

’Elløbehjul roder i bybilledet’. ’Elløbehjul kører for hurtigt der, hvor der er mange mennesker’. Sådan lød det i min radio i anledning af, at transportminister Benny Engelbrecht mandag holdt møde med de kommuner – deriblandt Odense - hvor det i dag er lovligt at køre på elløbehjul, og hvor elløbehjulene i dag fylder alt for meget i bybilledet på den kedelige måde. Både når de er i brug, og når de ikke er. Men radioværten kunne næsten ikke sige det mere forkert. Hvis et elløbehjul – som oftest ligger og – flyder et sted på gaden, så er det, fordi den person, der senest har brugt det, bare har smidt det. Uden så mange andre hensyn end at det lige passede mig bedst der. Og hvis der er for meget fart på elløbehjulet, så skyldes det udelukkende den, der styrer tempoet. For selvom elløbehjul er smarte, sjove og et godt alternativ til flere biler på vejene, så kan de hverken flytte sig fra et sted fra et andet eller sætte farten uden hjælp fra et menneske. Ansvaret for det rod, som er opstået i kølvandet på lovliggørelsen af elløbehjulene, ligger kun ét sted: Hos dem, der bruger dem. Det er derfor, der er opstået et behov for regler. Fordi tankeløsheden og fraværet af hensyntagen lever for godt hos nogle af dem, der bruger elløbehjulene. Vi skal alle sammen være her og kunne færdes sikkert i trafikken. Så det er mit ansvar, at jeg kigger mig for, inden jeg går over en vej – at jeg ikke bare træder ud i forventning om, at de hjulede trafikanter standser. Det er mit ansvar, at jeg sætter min cykel i et stativ eller i det mindste parkerer den, så den fylder mindst muligt på et fortov, fordi jeg lige skal hente et par bukser, en fløderand eller fire tallerkener. Og det er mit ansvar, at jeg ikke parkerer min bil foran en ud- eller indkørsel, så jeg spærrer vejen for andre. Men nogle brugerne af elløbehjul er ikke det ansvar voksent eller bevidst, og så må der regler til. Og sanktioner til dem, der ikke kan finde ud af at følge dem. Selvom det ville været meget nemmere, hvis vi bare ryddede op efter os selv og tog hensyn til andre.

Fyn

Borgmester om Middelfarts jobvækst: - Først og fremmest er det et udtryk for, at mange af kommunens virksomheder klarer sig godt

Annonce