Annonce
Albaniserien

Morud IF henter tre point med storsejr i målrig kamp

Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Morud IF hentede tre point i hjemmekampen mod Årslev BK.

Fynsserien, mænd, Morud IF-Årslev BK 5-0 (1-0)

Pointmæssigt var der noget at glæde sig over i omklædningsrummet for Morud IF efter søndagens opgør mod Årslev BK. Hjemmekampen endte med en 5-0-sejr og tre point til Morud IF.

Sejren var den syvende i sæsonen for Morud IF i Fynsserien, mænd.

Morud IFs mål blev scoret af Kristian Kaspersen (34, 74 og 86), Mads Thomsen (73) og Jacob Thomsen (89).

Efter hjemmekampen ligger Morud IF nummer ti med 26 point og en samlet målscore på 45-60 efter 24 spillede kampe ud af 26. Årslev BK ligger nummer 11 med 23 point og en samlet målscore på 41-81.

Morud IFs træner har følgende kommentar:

- Vi har meget godt styr på det, men der er da lidt nervøsitet fra start. Og så længe Aarslev havde luft kæmpede de jo godt. Men vi havde aftalt bare at køre på. Nu venter to kampe mod Næsby og Flemløse/Hårby som formentlig begge skal give point, forudser Allan Pendegast.

Morud IFs næste kamp spilles søndag den 16. juni kl. 11:00 på udebane mod Næsby BK, der ligger nummer ni i rækken med 27 point.

Årslev BK skal på banen lørdag den 15. juni kl. 15:00. Det sker på udebane mod Flemløse/Hårby, der ligger nummer 12 i rækken med 22 point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

På vej mod store temperaturstigninger: Bliv klogere på Middelfarts klimaløsninger - og find ud af, hvordan du kan hjælpe til

Leder For abonnenter

Tabet af tillid

Det er ikke bare ærgerligt, at døren fra nu af er låst af om aftenen på Ringe Bibliotek. Det er også urimeligt for flertallet af brugere. Alligevel er det en naturlig konsekvens, efter at stedet gennem nogen tid har været udsat for hærværk i et omfang, der er uden for det, der betegnes som god opførsel. God opførsel er ellers, hvad man burde kunne forvente, når kommunen tilbyder borgerne at komme gratis i kontakt med computerudstyr og bøger til udlån efter normal lukketid. En ekstra service, som det ikke er rimeligt, at flertallet skal udelukkes fra, fordi et mindretal vælger at misbruge den tillid, kommunen har lagt til grund for ordningen. At tillid bliver misbrugt rækker imidlertid ud over bibliotekets vægge. Tillid er nemlig den lim, der får samfundet til at hænge sammen. Tillid står mellem linjerne. Det er det selvfølgelige i, at man passer på hinanden og på ting - uanset om det er éns egne ting eller nogle, man får stillet til rådighed som f.eks. et møbleret bibliotek. Det er svært at se nogen have noget imod idéen om det aftenåbne bibliotek. På alle måder må det være attraktivt for borgere i Ringe at kunne bruge biblioteket, når det passer dem bedst - uanset om de tilhører dem, der gerne vil vide mere, eller dem der keder sig og savner et sted at være. Da biblioteket er ubemandet, koster det intet at drive ud over tilliden til brugernes gode opførsel. Når biblioteket i Ringe fremover er aflåst om aftenen, er det derfor ikke bare ærgerligt og urimeligt. Det er også trist, for det er et symbol på afviklingen af en åbenhed, som vores samfund i årevis har brystet sig af, og som adskiller sig fra andre samfund, der ikke tør nøjes med at bygge på tillid men er nødt til at gøre sig afhængig af dens modsætning - kontrollen. Kontrol koster. Det værste ved den er dog, at lige så let, den er at indføre, lige så lang tid tager det at genopbygge den tillid, der er gået tabt.

Odense

Letbanens etape to: Venstre vil lade vælgerne tale inden beslutning

Annonce