Annonce
Albaniserien

Morud IF får et point med uafgjort mod Flemløse/Hårby

Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Lørdag kastede Morud IFs kamp mod Flemløse/Hårby et point af sig.

Fynsserien, mænd, Morud IF-Flemløse/Hårby 1-1 (0-1).

På hjemmebane spillede Morud IF lørdag uafgjort 1-1 med Flemløse/Hårby. Det uafgjorte resultat var det sjette i sæsonen for Morud IF i Fynsserien, mænd.

Morud IFs mål blev scoret af Mads Johansen (78).

Efter hjemmekampen ligger Morud IF nummer ni med 30 point og en samlet målscore på 49-62 efter 26 spillede kampe ud af 26. Flemløse/Hårby ligger nummer ti med 29 point og en samlet målscore på 47-54.

Flemløse/Hårbys fik et gult kort.

Morud IFs træner har følgende kommentar:

- -Flemløse/Hårby er svære at spille i mod. Derfor var det dejligt at få et point og selv afgøre det. Også selv om vi var reddet efter protestsagen mod Næsby. Det har været et bjerg, der skulle bestiges her i foråret for at undgå nedrykning og nu glæder vi os til sommerferie - og derefter til at starte op helt fra bunden, udtaler Morud-træner Allan Pendegast.

Fra Flemløse/Hårbys træner lyder det:

- Det har jo hele sæsonen været vores ambition, at blive i rækken. Og det gør vi så. Og vi er stadig med i pokalen og andetholdet rykker op så det ender med at blive en rigtig fin sæson. Men i dag manglede den sidste gnist måske, siger Flemløse/Hårbys træner Sten Foged.

Kampen var både Morud IF og Flemløse/Hårbys sidste i rækken.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Kor a la Carte i Åsum

Debat

Chefredaktøren anbefaler: Frygt er terrorens farligste virkemiddel

Retten i Odense valgte at dobbeltlukke dørene i landsdækkende mulig terrorsag og nedlægge navneforbud trods protester fra pressen. Manden blev varetægtsfængslet i foreløbig fire uger. Læs historien her

Annonce